Kuvaus

Kalpea Ratsastaja - Pale Rider Blu-ray.

Valmistusvuosi: 1985
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi-nordic

"Kalpea ratsastaja" (tunnetaan myös nimellä "Pale Rider") on vuonna 1985 julkaistu länsielokuva, jonka on ohjannut ja tuottanut Clint Eastwood. Elokuva sijoittuu 1800-luvun loppupuolen Kaliforniaan ja se seuraa nimeämätöntä ratsastajaa (esittäjänä Clint Eastwood), mystistä ja salaperäistä hahmoa, joka saapuu pienen kaivoskaupungin avuksi.
Tarina alkaa, kun kaivoskaupungin asukkaat kamppailevat epäoikeudenmukaisen ja ahneen kaivosyhtiön omistajan Coy LaHoodin (Richard Dysart) kanssa. Kaivoksen lähellä asuvat viljelijät ovat myös LaHoodin sortamia, ja heidän maansa on uhattuna.
Ratsastaja saapuu kaupunkiin juuri kun tilanne on äärimmäisen jännittynyt. Hänen saapumisensa herättää hämmennystä ja kiinnostusta, ja pian paljastuu, että hänellä on kykyjä, jotka ylittävät ihmisten normaalit rajat. Ratsastaja ryhtyy auttamaan kaupungin asukkaita taistelussa LaHoodia vastaan ja hänen voimakas läsnäolonsa alkaa muuttaa kaiken.
"Kalpea ratsastaja" on tyylikäs ja visuaalisesti vaikuttava länsielokuva, joka ammentaa vaikutteita perinteisestä amerikkalaisesta lännestä. Se kuvaa yksinäisen sankarin taistelua oikeuden puolesta ja yhteisön pelastamista sortajan otteesta. Elokuvassa korostetaan oikeudenmukaisuutta, moraalia ja vahvistetaan yhteisöllisyyden merkitystä. Clint Eastwoodin roolisuoritus ratsastajana on vahva ja ikoninen, ja elokuva on saavuttanut kulttimaineen lännenelokuvien fanien keskuudessa.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 14 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,90 € Sulkeutuu 54 vrk 14 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.