Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Toimii Xbox 360, sekä Xbox One konsolilla!

Kameo: Elements of Power on legendaarisen Raren kehittämä ja Microsoft Game Studiosin julkaisema toimintaseikkailupeli. Peli julkaistiin Xbox 360:lle konsolin julkaisun yhteydessä loppuvuodesta 2005.

Kameo: Elements of Powerin kehitys alkoi jo noin vuonna 2001 Nintendo GameCubelle. Kun Microsoft osti Raren vuonna 2002, tuotanto siirrettiin ensin Xboxille, mutta lopulta Kameosta päätettiin tehdä yksi Xbox 360:n julkaisupeleistä.

Pelin päähenkilönä on nuori Kameo-haltija, joka voi tarvittaessa muuntautua erilaisten elementaalisotureiden muotoon. Hänen tavoitteenaan on pysäyttää peikkokuningas Thorn.

Se on elämää suurempi taival täynnä taistelun kiihkoa, tutkimusmatkailun riemua ja muodonmuutosten siivittämää toimintaa. Maailman tulevaisuus on Kameon käsissä. Perhe täytyy pelastaa ilkeän peikkokuninkaan kynsistä, mutta ensin on hallittava uudet kyvyt – alkuvoimaisiksi sotureiksi muuttuminen ja niiden voimien valjastaminen.

Maailma on tuttuun Rare-tyyliin iso ja ihmeellinen ja ongelmat sekä haasteet nerokkaita. Ainutlaatuinen oliokeskeinen taistelu- ja tutkimussysteemi edustaa uutta, innovatiivista ajattelua.

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 22:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.