Kuvaus

Like 2007 Kovakansi 

1.painos

472 sivua

Ei merkintöjä tms.

Toimittanut
Koski Pirkko
Palander Misa

Helsingin Kaupunginteatteri edeltäjineen on kuulunut koko toiminta-aikansa maamme ensimmäisten teattereiden joukkoon. Se on aina etsinyt omaleimaisia taiteellisia ratkaisuja kansanteatterillisen historiansa pohjalta.

Historia rakentuu eri teemoihin ja periodeihin keskittyvistä tutkimusartikkeleista sekä laajoista ohjelmistoja ja toimintaa kuvaavista tieto-osuuksista. Teoksessa kuuluu luonnollisesti myös taiteilijoiden ja muiden teatterissa työtä tekevien ääni sekä artikkeleissa että haastattelukatkelmissa.

Historian läpi kulkevia teemoja ovat Kaupunginteatterille ominainen teatteri-ilmaisu eri aikoina, teatteritalon ja useiden näyttämöiden merkitys, teatterin asema pääkaupungissa Kansallisteatterin ja muiden teattereiden keskellä, yhteiskunnallinen asema sekä teatterin saama julkisuus, menestys ja yleisö.

Kaupunginteatterin unohtumattomalle ohjelmistolle, musikaaleille, kotimaisille kantaesityksille, klassikoille, tanssiteoksille, perheteatterille sekä legendaarisille taiteilijoille niin koti- kuin ulkomailta, ja sen persoonallisille johtajille annetaan runsaasti tilaa myös upein, osin ennennäkemättömin kuvin.

Kirja julkaistiin Helsingin Kaupunginteatterin suurten 40-vuotisjuhlien (ja sen edeltäjistä ensimmäisen, Kansan Näyttämön, 100-vuotisjuhlien) yhteydessä elokuun 23. päivä 2007.

Kirjan koko 25 x 18 x 4,5cm - Paino 1,4kg

Hakusanoja: Teatteri - näytteleminen - näytelmät - näyttelijät

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Sulkeutuu 70 vrk 10 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 70 vrk 10 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.