Kuvaus

Teos 2013 Kovakansi

1.painos

760 sivua

Ei merkintöjä tms. Lukematon kirja

Tunnetko omat kätesi?

Ei ihme, jos et. Käsillä tartutaan, tunnustellaan ja tehdään. Niistä itsestään kiinnostuu vasta, kun ne kokevat kovia. Tai jos joutuu opettelemaan jotain uutta ja vaativaa. Tai kun joku erityinen ihminen koskee niihin.

Kädet pitäisi tuntea paremmin kuin omat taskunsa. Niiden rakenteissa, liikkeissä, taidoissa, vammoissa, eleissä ja kosketuksissa riittää kuitenkin ihmettelemistä ja tutkailemista. Miljoonia vuosia vanhat kädet kehittyvät ihmisyksilöllekin vähitellen, käsin tunnustelemalla ja tekemällä. Jokaisen kädellisen on hyvä tuntea kätensä, oli sitten poropeukalo tai tuhattaituri, lukutoukka tai jokapaikanhöylä.

Käsikirja on kaikille kansalaisille tehty yleistajuinen mutta täysipainoinen tietopaketti yläraajasta. Sen avulla saa paremman tunnun toimistaan ja lujemman otteen elämästään.

Ainutlaatuinen kotimainen tietokirja perustuu ajantasaiseen tutkittuun tietoon monilta eri aloilta. Käsikirjan ovat kirjoittaneet kaksi lääketieteen konkariprofessoria ja tietokirjailijana kunnostautunut tohtori.

Se on täyttä asiaa arjessa ahertajille ja vapaa-ajalla kokeilijoille.

Ota ote omimmastasi. 

"Jos luet tässä kuussa vain yhden tietokirjan, suosittelemme Käsikirjaa. Se on älytön ja mainio. Kerralla luettavaksi kirja ei toimi, mutta käsikirjastoon se kannattaa hankkia."
Heikki Valkama, Image 4/14

"Massiivinen ja painava Käsikirja tarjoaa monipuolisine käden ja sen historian kuvauksineen lukijan käsille alustavaa työtä, jonka jälkeen hän pakostakin herää ihmettelemään käsiään ja sitä mitä kaikkea ihmeellistä niillä on saatu ja voidaan saada aikaan. (--) Neurologin, anatomin ja filosofin yhteistyössä syntyneessä lähes tuhatsivuisessa kahdella kädellä pideltävässä Käsikirjassa ei olekaan yhtään turhaa lukua ja sivua."
Pekka Wahlstedt, Kanava 1/2014

"Erityisen mielenkiintoista ja sykähdyttävää on lukea kädestä ja sen osuudesta yksilöiden kehitystarinassa: miten kädet ovatkaan kaikkein omimmat, yksilöllisen olemisen ydinasia. (--) Käsityöntekijä arvostaa käsiään ja niiden työtä, mutta tätä kirjasta saa uutta pontta ja ajateltavaa. Erityisen suositeltavaa luettavaa Käsikirja on niille, jotka ovat vieraantuneet käsin tekemisestä."
M.S., Tekstiiliopettaja 1/2014

"Kahden lääkärin ja yhden filosofin kirjoittama kirjajärkäle yrittää pakata yksiin kansiin kaiken Homo sapiensin eturaajoja koskevan tiedon - käden anatomiasta ja evoluutiosta yhteiskunnallisiin ulottuvuuksiin, eroottista kosketusta unohtamatta. Erikoinen ratkaisu, mutta sellaisista kustantaja Teos on tunnettu. Käsikirja soveltuu myös käsikirjaksi: tuskin 760-sivuisesta mitään oleellista kättä koskevaa puuttuu."
Marko Hamilo, Tiede 4/2014

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 13 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 101 vrk 13 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.