Kuvaus

Lyapko hierontarulla
Kasvorulla on dynaaminen applikaattori, jonka neulat on valmistettu elimistölle välttämättömistä metalleista: sinkistä, kuparista, raudasta, nikkelistä ja hopeasta. Ihossa, neulojen kärjissä ja neulojen välissä syntyvät galvaaniset virrat vaikuttavat voimakkaasti kehoon ja tehostavat mikroelektroforeesin kiertoa kehon sisäisillä alueilla.

Kasvorulla on erittäin kätevä väline ennaltaehkäisevään ja tarkkaan refleksidiagnoosiin. Diagnoosimenetelmä perustuu siihen, että tietyt alueet ihmisen iholla heijastavat sisäelimiä. Kun nämä elimet häiriintyvät, näillä alueilla tapahtuu muutoksia, kuten muutoksia herkkyydessä, lämpötilan nousua tai laskua, lisääntynyttä tai vähentynyttä verenkiertoa (ihon värin muutos vaaleasta voimakkaaseen punoitukseen) ja turvotusta. Rullaa voidaan käyttää tehokkaaseen refleksidiagnostiikkaan sekä näkyvien että näkymättömien sairauksien osalta. 

Hierottavalla alueella tuntuu tuhansia pieniä pistoja. Tällaisen hieronnan aikana eri neulojen metallien välille syntyy galvaanisia virtoja, jotka stimuloivat ihopisteitä erityisen voimakkaasti ja aktivoivat hierottavan alueen verenkiertoa. Tämä patentoitu ja laajalti käytetty väline on erittäin kätevä käyttää, sillä sen voi ottaa mukaansa ja halutessaan sillä voi antaa itselleen kiinteyttävän tai rentouttavan hieronnan. Tällainen hieronta rentouttaa täydellisesti kireät ja väsyneet kasvolihakset ja antaa iholle kirkkaan ja energisen ilmeen.

Käyttösuositukset:

3 - 7 min - kiinteyttävä vaikutus, akuuttiin kipuun: käytä aamulla, päivän aikana.

 

8 - 15 min - stimuloiva vaikutus: milloin tahansa.

 

15 - 20 min - rentouttava vaikutus, krooniseen kipuun: käytetään päivän jälkipuoliskolla tai nukkumaan mennessä.

Lyapko-rullia suositellaan kehon epätasaisten osien (nivelet, kasvot, kaula) hieromiseen, kivuliaiden alueiden tunnistamiseen, lihasten kiinteyttämiseen. Rullan erityispiirteet: vaikutus on erittäin nopea ja tuntemukset ovat miellyttäviä. Vaikutuksen kesto 5-15 minuuttia. Vaikutus tuntuu useita tunteja. 

Neulojen jako: 3,5 mm.


Neulan koko: 40x51mm

Koostumus: lääketieteellinen kumi ja metallit (Ag, Fe, Cu, Zn, Ni).

Valmistettu Ukrainassa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 h 35 min 57 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 1 h 35 min 56 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.