Kuvaus

Lapsi- ja Nuorisokuoro Katajanmarjat - CD

Johtaa Mira Vassilev

Juhani Romppanen, piano

Porilainen musiikin lehtori Reijo Lepistö perusti lapsi- ja nuorisokuoro Katajanmarjat vuonna 1975. Syksystä 2001 lähtien Katajanmarjoja on johtanut musikkipedagogi Mira Vasslev. Vuodesta 1991 Katajanmarjojen yhteydessä on toiminut nuorisokamarikuoro Balanssi, joka on osa Katajanmarjat -laulukoulua Sen taiteellisena johtajana toimi Ognian Vasslev. Katajanmarjat konsertoi ja esintyy vuosittain useita kertoja non omalla paikkakunnallaan Porissa kuin myös muualla Suomessa.

Kuoro tekee säännöllisesti konserttimatkoja myös ulkomaille. Katajanmarjat on historiansa aikana konsertoinut useissa Euroopan maissa ja menestynyt eri kilpailuissa. Katajanmarjat on levyttänyt alaisemmin kuusi kertaa Edellinen cd-levy julkaistiin vuonna 2008. Uudella joululevyllä on perinteisiä joululauluja.

 

Kun joulu on, Taivaan kehtolaulu, Yo le canto todo el dia, Surffienkelit, Deck the hall, Kulkuset, Cantique de Jean Racin, Kilisee, kilisee kulkunen, Hvalite imja gospodne, Suojelusenkeli, This is the day, Heinillä härkien kaukalon, On jumala syntynyt päälle maan, Red boots on, Tuo armon valkokyyhky, Carol of the bells, Taas jouluaika riemuisa, Nyt ilovirttä veisaten, Talven ihmemaa

 

 

 

hakusanoja lapsikuoro kuoro musiikki kuoromusiikki joululevy satakunta pori joulumarjat joulu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 12 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 64 vrk 12 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.