Kuvaus

Katharina Blum ihastuu eräissä juhlissa tuntemattomaan mieheen jonka kanssa hän viettää yhteisen yön. Poliisia piileskelevä mies ei paljasta todellista taustaansa, ja aamulla hän ehtii poistua paikalta. Vasta poliisin rynnätessä asuntoon, Katharinalle selviää, että mies on poliisin etsimä terroristi ja nyt häntä epäillään avunannosta, salaliitosta, ja yhteyksistä tämän rikoksiin.

Katharina pystyy puolustautumaan poliisin syytöksiä vastaan, mutta jouduttuaan sensaatio-hakuisen lehdistön maalitauluksi, hän on voimaton. Toimittajat ryhtyvät penkomaan hänen yksityiselämäänsä ja keksivät perättömiä asioita joiden avulla hänet leimataan huoraksi ja kommunistien välikädeksi. Sitä seuraavat tuntemattomien puhelinsoitot ja uhkavaatimukset...

Volker Schlöndorfin ja Margarethe von Trottan dramaattinen elokuva kertoo viattoman naisen epätoivoisesta kujanjuoksusta maineensa pelastamiseksi.

ohjaus Volker Schlöndorff

pääosissa Angela Winkler ja Mario Adorf


Kannet : Suomi
Teksti : Suomi

Katso myös muut kohteeni, sillä useampi tuote edullisesti 6.95€ postikuluilla huutopakettina. Samaan pakettiin mahtuu siis kaikki ostamasi tuotteet.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 10 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 91 vrk 10 h 24 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.