Kuvaus

Katri Manninen: LOMA LOSISSA. 2008 Gummerus (2. painos). 218-sivuinen nidottu kirja (pokkari), ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Loma Losissa (2008) on viihdyttävän vetävä romanttinen komedia, joka tihenee jännittävästi loppua kohden. Tarina perustuu Me Naisissa vuonna 2007 julkaistuun jatkokertomukseen. Marika on tavallinen tyttö, joka koettaa miellyttää kaikkia. Kun unelmien poikaystävä polvistuu kosiakseen, Marika vastaakin yllättäen ei. Kiltin tytön käytöstä ei ymmärrä edes oma äiti, ja pikkukaupungin juorut ahdistavat hänet seinää vasten. Räväkkä Annika-serkku pyytää hänet luokseen Los Angelesiin huuhtomaan kolhut villin elämän virtoihin. Kalifornia kutsuu – ja Marika vastaa! Suurkaupungin valot häikäisevät suomalaistytön, jonka eteen avautuu uusi maailma kimaltavine yökerhoineen ja houkutuksineen. Vauhti kiihtyy ja Marikalla on täysi työ pysytellä mukana. Ympärillä kiehnäävät toinen toistaan komeammat ja kiinnostavammat miehet sekoittavat Marikan pään. Hän joutuu huomaamattaan keskelle viatonta muuttumisleikkiä, joka alkaa muistuttaa painajaista. Kun luksuselämän todelliset kasvot paljastuvat kulissien alta, hehkeys karisee niiltä kuin glitter silmäkulmilta.

Katri Manninen (s. 1975 Mäntsälä) on kirjailija ja käsikirjoittaja. Hän pääsi ylioppilaaksi Mäntsälän lukiosta 1994 ja valmistui käsikirjoittajaksi Taideteollisen korkeakoulun elokuvataiteen osastolta vuonna 2005. Hän asui 2006–08 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Katri Manninen on kirjoittanut enimmäkseen nuortenkirjoja ja jaksoja televisiosarjoihin, kuten Salatut elämät ja Kotikatu. Hän oli yksi FC Venus -elokuvan käsikirjoittajista. Katri Mannisen aikuisten romaanit: Benner & Benner: Siljan tarina (2002), FC Venus: Anna ja Pete (2005), Loma Losissa (2008) ja Kesä Kaliforniassa (2009).

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 18 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 16 vrk 18 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.