Kuvaus

Vuosien varrella kertyneitä ja nyt käytöstä poistuneita käytävämattoja. Ja heti tähän alkuun tiedoksi, että nämä eivät sovellu enää arkikäyttöön käytävän tai keittiön lattialle jäljempänä mainituista syistä johtuen, mutta oikeassa paikassa näistä on vielä moneksi. Mattoja on yhteensä kahdeksan ja ne ovat erimittaisia ja neljää eri kuosia. Huuto koskee koko pakettia, mutta jos haluat, niin tarjoa erikseen. Kaikkien mattojen leveys on 80 cm (tai tarkkaan mitaten mielestäni lähempänä 79 cm:ä). 

Alimmaisena kaksi ruskeaa mattoa, joiden pituudet 215 ja 430 cm. Näissä jonkinlainen säkkikangas/juuttipohja, jossa kovikeaine on kuivunut ja alkanut murentua, mikä ilmenee mm. siinä, että maton alta löytyy aina sellaista pientä putua, jos sitä joutuu nostelemaan. Päällisin puolin nämä matot ovat hyvässä kuosissa.

Seuraavana niin ikään ruskea matto, jonka pituus on 390 cm). Tämäkin päällisin puolin suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta ei enää parhaassa ryhdissään, kun kovikkeena oleva säkkikangas on löystynyt pesussa.

Seuraavat kolme mattoa ovat päällisin puolin moitteettomassa kunnossa, mutta ongelmana on kovikemuovi, joka on "kuivunut" ja varisee, kun mattoa pudistelee tai liikuttaa muutoin. Näiden mattojen pituudet ovat 295, 295 ja 145 cm.

Päällimmnäisenä kaksi siniharmaata mattoa, joiden pituudet ovat 150 ja 300 cm. Näissä ei ole ongelmallista pohjakangasta, mutta reunat ovat rispaantuneet, uudelleen kanttaaaminen on niin hintavaa, ettei kannata.

Keittiö- tai eteiskäyttöön näistä ei siis enää ole, mutta jossain varastossa, leikkimökissä missä nyt sitten voikaan tällaisia tarvita, niin tässä olisi - kyllä näille vielä hyvässä lykyssä voi käyttöä löytyä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
48 €
Sulkeutuu 3 vrk 17 h 36 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 48 € Sulkeutuu 3 vrk 17 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.