Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön Vinturi viininilmaaja paketissaan. Juo jatkossa laadukkaampaa viiniä. Tämän ostettuasi ihmettelet, kuinka olet tullut ilman sitä toimeen. ;)

Valmistajan tietoja:
Viini + ilma = hyvä
Viini + ilma + nopeasti = vielä parempi

Viinin täytyy hengittää aivan kuten meidän ihmistenkin. Ei tietenkään elääkseen vaan maistuakseen paremmalta.

Kun viini reagoi hapen kanssa, sen todellinen maku ja aromi pääsevät esiin. Kaikki ne ihanat vivahteet. Tiedäthän: maa, pihka, käpy, tuli, tammi, sitrus ja mitkä ikinä. Viinipullo tulisi siksi avata hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Mutta aina siihen ei ole aikaa.

Kun sinun alkaa tehdä mieli lasillista hyvää viiniä, Vinturi-viininilmaaja on uusi paras kaverisi. Nerokkaan rakenteensa ansiosta Vinturi ilmaa viinin yhtä nopeasti kuin lasillisen kaataminen kestää. Kun viini virtaa suppilon läpi, se saa juuri oikean määrän happea juuri oikealla nopeudella ja sinä saat hyvänmakuista viiniä. Tarkalleen. Viini on valmista juotavaksi ja pyöriteltäväksi makuhermoilla. Kun olet yrittänyt löytää kuvaavia sanoja vaikutelmillesi kuten "pyöreähkö", viileä", "vihreäomenainen", voit nielaista viinin ja nauttia olostasi.

Vinturi-viininilmaaja sopii punaviinien lisäksi valkoviinien ilmaamiseen. Mikset kokeilisi ilmata Vinturilla myös konjakkia? Konepestävä Vinturi toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa. Koko 14 cm (P) x 5 cm (Ø).

*Tunnetko Bernoullin lain? Sen mukaan nesteen paine alenee, kun sen virtausnopeus nousee. Kun viini kaadetaan Vinturin kapeaan putkeen, sen virtausnopeus nousee. Muodostuvan alipaineen ansiosta sivuissa olevat kanavat imevät ilmaa, joka sekoittuu viiniin. Vinturin huolellinen suunnittelu takaa sen, että viini ilmaantuu täydellisesti parissa sekunnissa!

Mitä lehdistö sanoo Vinturi-viininilmaajasta?
Vinturia käytetään yli sadalla viinitilalla Sonomassa ja Napa Valleyssä Kaliforniassa, jossa se keksittiin. Seuraavassa muutamia arvioita:

It does the work of a decanter in a lot less time.
Los Angeles Times

So here's a toast to Rio Sabadicci, Vinturi's inventor, for creating a product that is as effective as it is elegant. Pour us another.
Wired Magazine

I’m a skeptic about wine gadgets. While they might make great gifts for the millionaire oenophile, rarely do I see any use for wine accessories beyond the basic openers, foil cutters, decanters and refrigerators. So I surprised myself with my enthusiastic response to the Vinturi. I tried it on a tannic red wine and it instantly tasted better.
San Francisco Chronicle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.6.2018 17:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.