Kuvaus

»Fil. tri Keijo Alhon kirjoittama yleistajuinen kansantalousteos poistaa merkittävän puutteen. Pyrkimättä varsinaisesti tieteelliseen esitystapaan ja lähtien helposti ymmärrettävistä, jokapäiväisestä elämästä tutuista käsitteistä ja tosiasioista tekijä antaa havainnollisen, vaivattomasti omaksuttavan kuvan kansantaloustieteen pääpiirteistä ja eritoten Suomen talouselämästä. Lukijaa ei rasiteta vaikeatajuisin teoreettisin määritelmin, vaan hänet johdatetaan ongelmiin havainnollisin ja usein varsin hauskoinkin esimerkein. Kirjan luettuaan tavallinen kansalainen on saanut melko paljon tietoa taloudellisesta maailmasta, oikeastaan niin paljon kuin hänen tarvitseekin siitä tietää.»   (Uusi Suomi)

»Helppotajuisen tyylinsä, sanonnan raikkauden ja 'mojovuuden' ansiosta kirja on jokamiehen tasoa ja sellaisena suositeltava kaikille niille, jotka tarvitsevat yksityiskohtaisempia tietoja omasta taloudenhoidostaan sekä koko kansakunnan varojen käytöstä.»(Kalevi Kajava, HS)

»Tässä on todella sopiva kirja tavalliselle kansalaiselle, joka haluaa kansantajuisen ja helppolukuisen oppaan kansantalouden monipuoliseen elämänpiiriin.» (Maaseudun Tulevaisuus) [takakansi]

 

WSOY 1965, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; blancon ensilehden yläreunasta on sutatta erisnimi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 80 vrk 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.