Tuote on myyty käyttäjälle Vjk1981 hintaan 287 €

Kuvaus

Muutamia minulle tarpeettomia Kellosepän perustyökaluja:

Nämä yhtenä huutona, ei erikseen.

Tölkkisatsi (punsselisatsi)Star puulaatikossa jonka koko 14x12x12cm. N. 40 punsselia ja n. 10 jyrsin/pyörösyventäjä kärkeä ja niille varsi. Punsselit ovat sitä normipaksuutta joka näissä Sveitsiläisissä on, joten tähän käy myös muiden satsien tölkit ja päinvastoin. Satsin kunto hyvä/tyydyttävä, pientä likaa ,pölyä ja öljyä vaatii.

Roburin plexilasin puristin ja laatikollinen kuppeja ja painimia, tällä saa eri kokoiset plexit paikalleen ja puristinosaa käytin itse vuosia myös rengas-ja mineraalilasien paikalleen laittoon, niihin tietty tarvitaan joku muovi/alumiini painikesarja, ostettuna tai itse tehtynä. Bakeliittikuppeja ei ole täyttä sarjaa tässä ja joistakin on reuna rosoilla, eli vaatii pienen madalluksen ja hiontaa että reunan saa tasaiseksi. Puristinosa vaatii vain öljyä, malli "ikuinen", kupit ja painimet kunto tyydyttävä.

Jousenkokooja Bergeon pikkukelloille ranne ja taskukellot. Kunto hyvä/erinomainen, kaikki tallella, hieno puulaatikko, mittatarkat osat ..helppo käyttää. 

Liipotinakselisorvin runko ja peruskärjet,  Jousi puuttuu ja mukaanottaja osia samoin, lisää vain jousi ja stikkelit ...eikun sorvaamaan. Ei laatikkoa.

Elman jonkinlainen sormuksen suurennuskone valssausperiaatteella, joitakin osia puuttuu..en osaa sanoa minkälaisia kun omassa koneessa on eri toimintaperiaate. Tullut muun kaupan yhteydessä minulle. Muuten ehjä laite.

Muutamat pihdit, yhdet pinsetit, työkalu liipottimen/spiraalin tason ja keskiöinnin tarkistamiseen.

Lähetys huutopakettina 6e

Omana kohteenaan laitan kivipuristimen mikrometrillä ja koura lasikepuristimen, tsekkaa nekin.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
287 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.12.2019 6:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.