Tuote on myyty käyttäjälle rainisto hintaan 55 €

Kuvaus

Huom. 5e alennus hinnasta jos noudat (eli 50e), osta vaan pois niin se on ok.

Kokeilen josko joku ostaisi pakettina kerralla pois ennen kuin rupean purkamaan osiin. Kone tosiaan periaatteessa toimintakunnossa jos kovalevyn laittaa kiinni. Lähtökohtaisesti nouto (Helsinki, Kalasatama), postitus kyllä onnistuu halutessa ostajan piikkiin mutta tulee varmaan aika kalliiksi koon ja painon takia.

Kone kasattu osista, joitain osia uusittu (mm. virtalähde, valitettavasti en löytänyt kuittia, takuu joka tapauksessa umpeutunut jo useampi vuosi sitten), osien käyttöikää en muuten tiedä/muista, enkä esim. jäähdyttimien speksejä yms., mutta ovat toimineet ja koneessa kiinni. Lisäksi voin laittaa antaa ylimääräisen tuulettimen ja satakaapelin varmuuden vuoksi, koneen virtajohto toki kuuluu myös. Kone ollut ihan normaalina kotikoneena, ostettu viimein uusi kun on haluttu pelata uudempia pelejä.

Alla suurpiirteinen lista osista ja mitä arvioisin suht realistisen jälleenmyyntihinnan yksittäisinä osina olevan referenssiksi. En kuitenkaan lähtökohtaisesti lähde erikseen myymään ennen kuin olen yrittänyt pakettia saada jonkun kuukauden kaupaksi.

Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 760 (15e)
Prosessori: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz 3.30 Ghz (20e)
Emolevy: ASUSTeK Computer INC. ; P8P67 EVO (10e)
Virtalähde: Corsair VS650 650W (30e)
RAM: 2x 4GB Hyperx genesis DDR3 RAM 1600 mhz (yht. 20e)
Kotelo: en tiedä, tullut jonkun pakettikoneen mukana aikoinaan. Kokoa kuitenkin on 42 (korkeus) x 47 x19 (10e). Kiristysruuvit ovat saattaneet hukkua toiselta puolelta kun ei ole ollut pragmaattista pitää niitä kiinni, mutta kotelon seinä pysyy paikallaan klipseillä ilman niitä.

Jos jotain unohtui niin voi kysellä, en kovin mielellään tässä vaiheessa hyväksy tarjouksia erillisistä osista (vaikka tämä kone ei välttämättä ostajallakaan käyttöön mene) kun lähtökohtana on että joku kävisi hakemasta nurkista pyörimästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


55 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 23:09
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.