Kuvaus

Kuvan DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Sisältää seuraavat elokuvat:

The Kingdom

Oscar-voittajat Jamie Foxx ja Chris Cooper sekä Jennifer Garner ja Jason Bateman yhdistävät voimansa tässä ajankohtaisessa, hyvin tehdyssä ja liikuttavassa toimintatrillerissä.

Ryhmä FBI:n huippuagentteja pääsee vastentahtoisista amerikkalaispoliitikoista huolimatta Saudi-Arabiaan tutkimaan amerikkalaisten asuinalueelle tehtyä tuhoisaa pommi-iskua. Heillä on vain 5 päivää aikaa löytää murhaaja, kunnes heidät passitetaan takaisin Amerikkaan.

Tutkimukset vieraalla maaperällä sujuvat alkuun tahmeasti vihamielisessä ympäristössä ja kaksi kulttuuria ovat vääjämättömästi törmäyskurssilla, vain odottaen sytytyskipinää räjähtääkseen. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää tehdä yhteistyötä paikallisten poliisiviranomaisten kanssa.

Päästessään yllättävän tahon avulla tekijän jäljille, ryhmä joutuu kohtaamaan armottoman vihollisen silmästä silmään hurjassa taistelussa kuolemaan saakka.

____________________________________

Merijalkaväen mies / Jarhead

Kyseessä on ohjaaja Sam Mendesin elokuvasovitus merijalkaväen sotilaan Anthony Swoffordin muistelmista, jotka vievät katsojan keskelle hänen hämmentäviä kokemuksiaan Persianlahden sodassa. 

Elokuva seuraa vanhan sotilassuvun vesan Anthony “Swoff” Swoffordin (Jake Gyllenhaal) taivalta aina asenteita railakkaasti tuulettavalta alokasleiriltä sotarintamalle, missä hän koluaa tarkkuuskiväärin ja raskaiden varusteidensa kanssa Lähi-idän aavikoita saamatta hetkenkään suojaa sietämättömältä paahteelta ja irakilaissotilailta, jotka voivat odottaa minkä hyvänsä harjanteen takana.

Erämaan armottomassa kuumuudessa Swoff ja hänen sotilastoverinsa pitävät itsensä järjissään hurtin huumorinsa avulla – maassa, jota he eivät ymmärrä, vastassaan vihollinen, jota he eivät näe, taistellessaan syystä, jota he eivät täysin käsitä.

Jamie Foxx on kersantti Sykes, merijalkaväen konkari, joka johtaa Swoffordin tiedustelu/tarkka-ampujajoukkuetta. Peter Sarsgaard on puolestaan Swoffin ystävä ja oppi-isä, luunkova Troy.

Merijalkaväen mies on kaunistelematon ja todenmukainen kuvaus sodasta, joka suljettiin antiseptiseen pakkaukseen vuosikymmen sitten. Tarinaa ryydittää musta huumori, rehellinen kysymystenasettelu ja tapahtumat, jotka ovat samaan aikaan niin surrealistisia ja karvaita kuin traagisia ja absurdejakin. 

____________________________________

Syntynyt 4. heinäkuuta / Born on the Fourth of July 

Tom Cruise vakuuttaa unohtumattomassa roolissa Vietnamveteraani Ron Kovicina Oliver Stonen Oscar-palkitussa mestariteoksessa. 

Tositapahtumiin perustuva elokuva seuraa nuoren Kovicin tarinaa nuoresta, intohimoisesta Vietnamin sodan vapaaehtoisesta katkeroituneeksi veteraaniksi.

Maataan syvästi rakastava Kovic palasi kotiin ja ilmapiiriin, joka oli muuttunut täysin erilaiseksi, ja joutui kamppailemaan ennen kuin hän nousi uudeksi, rohkeaksi ääneksi pettyneiden puolesta.

Lukemattomien muiden nuorten amerikkalaisten tavoin myös Oliver Stone palveli 1960-luvulla Vietnamissa peläten henkensä edestä viidakossa. Vaikean kokaiiniriippuvuuden lisäksi Vietnam jätti Stonen sieluun elinikäiset arvet, joita hän on purkanut elokuvan muotoon kolmen elokuvan verran. 

Syntynyt 4. heinäkuuta on Oliver Stonen "Vietnam"-trilogian keskimmäinen elokuva.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 21 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 2 vrk 21 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.