Kuvaus

Jamón on espanjaa ja tarkoittaa kinkkua. Mutta samaa sanaa voidaan käyttää myös puhuttaessa kiihottavasta naisesta. Silvia on juuri sellainen nainen. Ainakin rikkaan nuorukaisen José Luisen mielestä, jolle Silvia on raskaana. Raskaus kuitenkin kaikkea muuta kuin miellyttää Josén äitiä, Conchitaa, suuren alusvaatetehtaan omistajaa.

Silvia ei pelkästään ole köyhä, mutta myös kylän maksullisen naisen Carmenin tytär! Conchita palkkaa avukseen kylän huomiota herättävimmän kollin, alusvaatemalli Raulin. Tai sonnin paremminkin, koska sellaisella varustuksella luoja on Raulia siunannut. Suunnitelma on, että Raul viettelisi Silvian pois Josélta. Mutta milloin mikään suunnitelma olisi ollut täydellinen...? Lopputulos on kiihkeä kaaos, jossa päästään maistamaan elämää, intohimoja ja tietysti kinkkua, kinkkua!

Penélope Cruz ja Javier Bardem ovat näytelleet yhdessä viidessä elokuvassa, mm. Pedro Almodóvarin Lihan värinässä. Molemmat ovat sittemmin jatkaneet vahvaa Espanjassa alkanutta näyttelijäuraansa myös Hollywood-tuotannoissa. Penélope Cruz: Belle Époque, Blow, Kapteeni Corellin mandoliini, Vanilla Sky. Javier Bardem: Before Night Falls, Collateral - väärä aika väärä paikka.

Tekstitys: suomi, ruotsi
Kesto: 1h 31min
Kunto: kansi hyvä ja kuvien mukainen, levy uudenveroinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 4 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 102 vrk 4 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.