Kuvaus

Englanninkielinen pokkari, ihan hyvässä kunnossa. Postitusluokka 1.

Jos painosversio, mahdolliset omistuskirjoitukset, ohjekirjan kielet tai muu (ei kuvista näkyvä tai tekstissä mainittu) asia on tärkeää, kysythän etukäteen.

Ostaja maksaa postikulut tai noutaa (HUOM! Jos haluat noutaa, kannattaa tarkistaa profiilistani, onko minulla esim. pidempi maastojakso menossa), pikaista postitusta/noutoa tarvitessasi kysy etukäteen vaikka yksityisviestillä. Teen paljon maastotöitä, joten välillä postituksessakin saattaa kestää.

Lähtökohtaisesti CDt, pelit ja DVDt kulkevat Helposti-kuoressa (yhteen Helposti-kuoreen mahtuu kaksi normaalikokoista DVDtä, CDtä tai peliä). Lehdet ja kevyemmät albumit (max 500 g) lähetän lähtökohtaisesti kirjeenä. Isot kirjat, albumit yms. (yli 3 cm paksut ja/tai 500 g painavat) tuotteet lähtevät paketteina. Jos haluat erityistoppauksia tms., hinta sen mukaan. En aseta kohteisiin oletuspostikuluja, sillä hinnat tuntuvat muuttuvan vähän väliä ja kaikkien kohteiden päivittäminen olisi työlästä. Katso profiilistani perusluluokat ja kysy, jos on jotain epäselvää.

HUOM! Jos teet kohteesta tarjouksen, niin huomioithan postikulut niissä (esim. jos teet kuluokka 1 kohteesta tarjouksen 4 euroa, se tarkoittaa päälle tulevan vielä postikulut, vaikkei sitä erikseen lue "Toimituskulut" -kohdassa). ÄLÄ laske toimituskuluja mukaan ehdotettuun hintaan, muuten joutuisin tarjouksen hyväksyessäni maksamaan myös niistä välityspalkkiota.

Mikäli huudat useampia kohteita, yhdistelen postikuluja mielelläni. Periaatteessa kaikki toimitustavat ovat mahdollisia, hinta tietenkin voi olla sitten korkeampi (kululuokat olen määrittänyt itselleni sopivimman mukaan).

Kannattaa katsoa myös muut kohteeni, paljon elokuvia, kirjoja, pelejä, sarjakuvia, keräilytavaraa ja musiikkia myynnissä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 3 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 79 vrk 3 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.