Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kireitä siimoja Perho vs. Viehe -ohjelma on MTV3 MAX -kanavalta tuttu kotimainen kalastussarja, jossa vieraillaan maailman kuuluisimmissa kalastuskeitaissa. Herkän ja jalon perhokalastuksen nimeen vannovat nautiskelijat kohtaavat viehepuolen todelliset asiantuntijat. Vastakkainasettelun ansiosta ohjelmasarja paljastaa kalastusmuotojen vaietut salaisuudet ja tehokkaimmat pyyntitavat – leikkimielistä naljailua unohtamatta.

GUATEMALA
Maailman parasta purjekalan kalastusta tarjoava Iztapan alue sijaitsee Väli-Amerikassa Guatemalan Tyynen Valtameren puoleisella rannikolla. Perhokalastaja Pekka Sivonen ja virvelikalastaja Jukka Halonen nostavat kilpaa valtavia purjekaloja, mutta saavat myös hyvin yllättäviä saaliita. Miamin kalamuseo tarjoaa viime hetken vinkit ja juontajana toimii perhokalastusmaajoukkueen kapteeni, Mika Vainio.

KUUBA
Miten Jasper Pääkkönen pärjää Fidel Castron lempikalastuspaikassa? Tämä Karibian meren helmi muodostaa kuudensadan saaren kansallispuiston, joka on nykyisin huippuluokan kalastus- ja sukelluskohde ja saanut nimensäkin itse Kristoffer Kolumbuksen mukaan. Perhokalastaja Jasper Pääkkönen kokee tarponin taistelutahdon ja akrobaattiset hypyt samalla kun virvelikalastaja Antti Isoniemi narraa merestä mitä ihmeellisempiä vonkaleita. Mutta nouseeko yli sadan paunan tarponeita myös kilpailijoille? Juontaja Jani Himanko antaa kattavan tietopaketin Kuubasta ja etenkin sen uskomattomista kalastusmahdollisuuksista.

 

Kuvasuhde: Widescreen, 16:9
Ääni: Stereo
Kesto: n. 1 h 30 min
Ikäraja: K-3


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 23:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.