Kuvaus

PERHO vs. VIEHE ROSTOJÄRVI

Helikopterikyydillä Rostolle matkanneet kilpailijat, perhokalastaja Markku Korhonen ja virvelikalastaja Tuomas Ollikainen, ottavat toisistaan mittaa maineikkaalla harjusjärvellä. Kaikki kikat ovat sallittuja ja esimerkiksi kelluntarengas tuo mielenkiintoisen vaihtoehdon kahlaamiselle tai veneestä kalastamiselle. Juontaja Jani Himanko löytää myös oman paikkansa savustamalla tunturimaisemissa herkullista harjusta.

PERHO vs. VIEHE KUOLAJOKI

Perhokalastaja Markku Autio ja virvelikalastaja Jari Tuiskunen tavoittelevat kympin nousulohia Kualajoen haasteellisessa, mutta häikäisevän kalarikkaissa "pooleissa". Kilpailutilanne kiristyy, sanailu yltyy ja kepposet lisääntyvät, mutta lopulta intohimo palkitaan upeina saaliina. Tilannetajun mestarina tuomaroi K-S Kalastusoppaiden vetäjä, Jani Himanko.

Kireitä siimoja Perho vs.Viehe -ohjelma on MTV3 MAX -kanavalta tuttu kotimainen kalastussarja, jossa vieraillaan maailman kuuluisimmissa kalastuskeitaissa. Herkän ja jalon perhokalastuksen nimeen vannovat nautiskelijat kohtaavat viehepuolen todelliset asiantuntijat. Vastakkainasettelun ansiosta ohjelmasarja paljastaa kalastusmuotojen vaietut salaisuudet ja tehokkaimmat pyyntitavat – leikkimielistä naljailua unohtamatta.

Kesto: 90 min

Tuotantovuosi: 2009

Ääni: stereo

Kuva: 16:9

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,90 €
Sulkeutuu 42 vrk 20 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,90 € Sulkeutuu 42 vrk 20 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.