Kuvaus

Myynnissä kovakantinen Merja ja Marvi Jalon kirja Koiratytöt 3: Jesse ja kohtalokas kurssi. Karisto, painettu Hämeenlinnassa vuonna 2007, 3. painos. ISBN 978-951-23-4686-8. Sivuja 173 kpl.

Kansissa normaalia kulumaa ja takakannen alareunassa liimatahra hintalapusta (ei ole enää tahmea). Sivutaitos sivulla 39. Muuten kirja on hyvässä kunnossa. Ollut koirakodissa.

Tekstejä kirjan takaa:

Kaikkihan Jesseä rakastavat - vai eivätkö muka?

Jenna ja Hannele pääsevät koiriensa kanssa agilitykurssille, jolle on tulossa myös naapuriin muuttanut Pinja lapinkoiransa Fibulan kanssa. Pahaksi onneksi kurssin vetäjäksi paljastuu sama Tytti Lehtinen, jonka löytöeläinkodissa Jesse aiottiin kesällä lopettaa, koska koiraa pidettiin hyvin vihaisena. Tytti antaakin Jennalle kovat ukaasit: jos Jesse aiheuttaa häiriötä, koko konkkaronkka lentää ulos kurssilta. Ja kuinka ollakaan, kurssilla alkaa tapahtua kummia. Fibula löytyy surkeassa kunnossa kurssipaikan lähettyviltä ja Jesseä epäillään syylliseksi. Jonna ei halua uskoa rakkaasta koirastaan mitään pahaa, mutta todisteet puhuvat aivan muuta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 5 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 25 vrk 5 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.