Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kirja: Jude Deveraux - Suloisia valheita

"Kaunis Samantha Elliot matkustaa New Yorkiin etsimään kauan sitten kadonnutta isoäitiään. Samantha on menettänyt lähes koko sukunsa ja eronnut miehestään. Hän on yksin suurkaupungissa vuokranantajanaan komea ja varakas Michael Taggert. Mies alkaa tuntea vastustamatonta vetoa Samanthaa kohtaan. Mike yrittää huomionosoituksilla, hellyydellä ja rahalla saada Samin taas syleilemään elämää. Miken seurassa Sam puhkeaakin kukkaan, mutta rakkaudessa epäonnistumisen pelko kahlitsee häntä. Mike on kuitenkin yhtä periksiantamaton kuin komea.

Mike kirjoittaa kirjaa 20-luvun gangstereista. Samantha jäljittää isoäitiään. Heidän tutkimuksensa sivuavat toisiaan ja mitä syvemmälle salaisuuksiin he sukeltavat, sitä jännittävämmäksi ja hurjemmaksi menneisyys ja isoäidin värikäs kohtalo paljastuvat. Pinnan alta löytyy niin väkivaltaa kuin kipunoivaa lempeäkin. Pikkuhiljaa arvoitus alkaa keriytyä auki ja menneisyyden ovet raottuvat naristen..."

Myynnissä paljon kirjoja, mm. Marian Keyes, Kaari Utrio, John Grisham, Dan Brown. Voin yhdistää paketteja postikulujen säästämiseksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 12:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.