Kuvaus

Kuuden kirjan paketti yhdellä hinnalla. Viisi kirjaa luokittuu kaunokirjallisuuteen ja yksi on runokirja.

Kjell Westön teos, Leijat Helsingin yllä ilmestyi ensimmäisen kerran Otavan kustantamana vuonna 1996. Oheinen hyväkuntoinen pokkari on painettu vuonna 2001 ja on neljäs painos. Pokkarissa on 527 sivua. Takakansi tiedottaa, että teos kertoo Riku Bexarin kaipuusta, perheestä joka hajosi maailman tuuliin...
Romaaniin pohjautuen on tehty myös elokuva.

Salka Valka on vuonna 1955 Nobel-palkinnon voittaneen islantilaiskirjailijan, Halldor Kiljan Laxnessin teos. Kustantaja Wsoy, neljäs painos vuodelta 1992, islanninkielinen alkuteos vuodelta 1931-32. Hyväkuntoisen pokkarin sivumäärä on 391.

Linn Ullmannin kovakantinen 307 -sivuinen teos, Ennen unta. Kustantaja Wsoy, vuosi 1999. Takakansi kertoo mm. että Ennen unta on kekseliäs, henkevä ja terävän humoristinen romaani, harras kertomus nuoresta naisesta, joka oppii vähitellen puhumaan totta.

Lisa Genovan teos, Edelleen Alice, on takakannen mukaan "syväsukellus alzheimerintaudista kärsivän ihmisen mieleen, silmät avaava kertomus taudista, jossa yhteydet katkeavat, eivätkä paikat ja ajat, sanat ja kasvot enää löydä toisiaan". Aihetta käsitellään harvemmin muistisairaan itsensä näkökulmasta. Donna Williamsin omasta autismistaan kirjoittama teos, Ei kukaan ei missään, on 222 -sivuinen "äärimmäisen henkilökohtainen kuvaus siitä, miten autismia poteva ihminen horjuu kahden eri todellisuuden välillä". Kirja on kirjaston poistokirja.

Helena Sinervon pehmeäkantinen runoteos, Ihmisen kaltainen on painettu v. 2000. Sivumäärä on 56. Takakannessa mainitaan, että Sinervon runoilijantyötä luonnehtii temaattinen jatkuvuus, joka ylittää yksittäiset teokset. Runot viittaavat toisiinsa, leikkivät, tutkivat ihmisen muotoista salaisuutta ja rakentavat kokonaisuutta. Sinervo toimii myös esseistinä, kriitikkona ja suomentajana. Siisti kirja käy vaikka lahjaksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 16 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 76 vrk 16 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.