Kuvaus

Kahdeksan jännittävän dekkarin kirjapaketti sadepäiviin/lomalukemiseksi/junamatkalle... Yksi hinta Kirjoista kuusi on pokkareita ja ne ovat siistejä yhden lukemiskerran jäljiltä.

408 -sivuinen, Anne Holtin Hanne Wilhelmsen -dekkari, Tuntematon uhka. Alkuteos ilmestyi 2015, Gummeruksen kustantama pokkari on vuodelta 2017. Takakansi kertoo, että Tuntematon uhka on suositun Hanne Wilhelmsen -sarjan kauan odotettu, hyytävän ajankohtainen yhdeksäs osa.

Anne Holtin ja Even Holtin dekkari, Äkkikuolema. Kustantaja Gummerus v. 2016, sivuja 443. Aihe pyörii urheilun ja dopingin ympärillä.

Gummeruksen v. 2018 kustantama, 570 -sivuinen Jussi Adler-Olsenin dekkari, Vartija. Teos on Adler-Olsenin kuudes romaani ratkaisemattomia rikoksia tutkivasta Osasto Q:sta. Koukuttava jännitystarina kertoo rajojen ylittämisestä ja pakkomielteisestä rakkaudesta. Tapahtumat sijoittuvat Tanskan Bornholmiin, Kööpenhaminaan ja Ruotsin Öölantiin.

Ruotsalaisen Camilla Greben kansainvälinen läpimurto, lukijaa nautinnollisesti kieputtava psykologinen trilleri rakkaudesta ja petoksesta, Kun jää pettää alta. Teos on Gummeruksen v. 2018 kustantama ja siinä on 506 sivua. Etukansi mainostaa, että "Vuoden petollisin trilleri."

Viidennen kirjan kansi taas mainostaa, että "Vuoden nerokkain trilleri." Kirjoittaja on A. J. Finn, teos on Nainen ikkunassa, kustantaja Otava v. 2018. Takakannessa mainitaan mm. "Romaani käsittelee taitavasti avoimen paikan kammoa ja henkilöhahmojen välisiä suhteita." Kuudes pokkari: Viimeinen leski, on Karin Slaughterin kirjoittama dekkari, josta mainitaan, että Tarina, joka menee ihon alle. 2020 painetussa kirjassa on 550 sivun verran jännitystä. Kaksi kirjaa on kovakantisia, kirjaston poistokirjoja, silti hyväkuntoisia. Lumikin on kuoltava, sisältää 558 sivua, kirjoittaja on Nele Neuhaus, kustantaja Otava v. 2016. Korpin portti, sisältää jännitystä 325 sivua, kirjoittaja on Anthony Horowitz, kustantaja Karisto v. 2007.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 17 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 107 vrk 17 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.