Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pelin henki - käytä päätäsi

FUNKY BUSINESS kertoo meille, että uusi maailma on erilainen. Unohda vanha maailmanjärjestys. Unohda se, mitä tiesit eilen. Vallankumouksellinen totuus on, että avain meidän kaikkien tulevaisuuteen löytyy 1,3 kiloa painavista aivoista. Kilpailuetua saa, kun on erilainen. Erilaisuus perustuu yhä enemmän ihmisten ajattelutapaan eikä organisaatioiden tuotoksiin. Pääoma tanssii nykyään vain kykyjen pillin mukaan. Kun ajat ovat tällaiset, liiketoimintaakaan ei voi hoitaa tavanomaiseen tapaan - tarvitaan funky business.

Tekniikka, instituutiot ja arvot kääntyvät päälaelleen. Nämä toisiinsa sidoksissa olevat voimat muuttavat toisiaan ja synnyttävät kuohuvan, yhteen sulautuvan ja heimojen asuttaman maailmankylän. Puramme sääntelyä omasta ja lastemme elämästä. Pidimmepä siitä tai emme, meidät on kaikki tuomittu vapauteen - valinnanvapauteen.

Nämä voimat luovat paraikaa outoa verkottunutta maailmaa. Ensin ne muuttavat tavan, jolla yhteiskunta toimii. Yhteiskunnallisissa käyttäytymismalleissa, odotuksissa ja järjestelmissä tapahtuu järisyttäviä muutoksia. Yhteiskunta rakentuu heimojen varaan samalla, kun ylijäämä ja ylenpalttisuus muuttuvat elämäntavaksi ja bisnekseksi. Tässä yhteiskunnassa säilyvät hengissä vain ne, joilla on ainutlaatuinen resepti.

Järisyttäviä muutoksia on tiedossa myös yhteen aikamme suurista instituutioista eli yritykseen. Entinen itsetyytyväisyys on tehnyt tilaa epävarmuudelle ja pelolle. Millä tavalla uudet organisaatiot sitten eroavat aikaisemmista?

Entä mikä on pienen ihmisen osa? Muutosten pyörteissä pyristelevät ihmiset etsivät ymmärrystä, merkitystä, kehitystä, taitoja ja tietoja. Miten muita ihmisiä tulisi johtaa, ja miten voi johtaa omaa elämäänsä?

Mitä sinun pitää tehdä, jotta menestyt uudessa maailmassa? Alberto Alessi tekee sitä jo. Samoin Steve Jobs, Richard Branson ja Jorma Ollila. He ovat tarttuneet viimeiseen tabuun: he kilpailevat tunteilla ja mielikuvituksella.

Valmistaudu sinäkin tunnepohjaiseen kaupankäyntiin!
 

Kauppakaari 2000, 2. painos. Kovakantinen.

 

Kelpokuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 0:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.