Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Patricia Tudor-Sandahl : Kolmas ikä

Kolmas ikä tarjoaa vihdoin aikaa itselle - viimeistään silloin on aika olla oma itsensä ja elää itselleen. Nykyiset 50-70-vuotiaat ovat terveitä ja työkykyisiä, ja he haastavat perinteiset ikääntymisen mallit.

Kun lapset ovat jo aikuisia omine lapsineen ja eläkeikäkin alkaa tuntua saavutettavalta, mielessä on monia kysymyksiä. Olenko elänyt niin kuin halusin? Miten haluan elää loppuelämäni? Olenko vanha vai nuori vai nuori vanha? Miten pitäisi suhtautua rakkauteen ja intohimoon?

Kolmas ikä auttaa löytämään vastauksia näihin kysymyksiin. Kirja kannustaa ottamaan vastuun omasta elämästä ja hyvinvoinnista. Aikaa ei kannata tuhlata toisarvoisiin asioihin. Elämäsi voi olla sellainen kuin haluat sen olevan.

Patricia Tudor-Sandahl on ruotsalainen psykologi, psykoterapeutti, kasvatustieteen tohtori ja sosiologian lisensiaatti. Hän on suosittu luennoitsija, konsultti ja kirjailija. Den tredje åldern -teosta on myyty Ruotsissa jo 100 000 kappaletta.

Painovuosi: 2006
Painos: 1
Sivumäärä: 176
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Kirjapaja


Varastopaikka: 204

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 117 vrk 7 h 54 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 117 vrk 7 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.