Kuvaus

Kotikatu - kausi 1 (8xDVD) UUDENVEROINEN (LOPPUNMYYTY JULKAISU)

Kotikadun 8:n DVD-boxi pitää sisällään ensimmäisen tuotantokauden osat(1-37) vuosilta 1995-1996(YLE). Lisäherkkuna tulee vielä Kotikadun esittelyjakso, Matkalla Kotikadulle -haastattelusarja sekä Kotikadun leidit-ohjelma.

Nostalginen tunne valtaa mielen. Yli kymmenen vuotta on jo vierähtänyt Kotikadun vanavedessä. Muistorikasta ja vaiheikasta elämää. Moni asia muistuu mieleen, kelatessa aikaa taaksepäin. Missä vaiheessa oma siviilielämäsi oli kymmenen vuotta sitten,kun Kotikadun tarmokas Hannes päätti alkaa tankkaamaan itse Bensiksen autot? Lama oli takana ja EU edessä. Realistinen sarja peilasi koko kansan tuntoja. Menneitä muistellessa silmätkin kostuvat.

?Vieläkö muistat, kun Mäkimaan Pertti teloi Ninnin autollaan? Siihen aikaan Janne ja Teemu olivat vielä parhaita kavereita. Karin teki syrjähyppyjen sarjan ja Hannes Luotola antoi katkerana kenkää vaimolleen. Janne tapasi tummaihoisen Pirkon ja koko Kotikadun väki katsoi toiveikkaana tulevaisuuteen.?

Yksi televisiohistorian menestystarinoista elää yhä. Se on kiistatta pitkäkestoisin draamasarjamme! Juhlahumun keskellä nähtävä 400.jakso on talven kohokohtia. Samalla se antaa aiheen muistella menneitä ja palata juurilleen. Kotikatu huokuu aitoutta ja yhteisöllisyyttä. Sitä taianomaista henkeä, joka sai meidät torstai-iltaisin telkkarin äärelle. Laatusarjan historialliset eepokset ovat nyt nähtävänä ainutlaatuisena DVD-boxina.

Sisältää koko ensimmäisen kauden (1995 - 1996) osat 1 -37!

Kesto
1769 min

Kannen kieli
Suomi

Ääni
Suomi (Mono)

Kuva
4:3 1.33:1

Suomenkielinen nimi
Kotikatu

Alkuperäinen nimi
Kotikatu

Genre
TV-sarja
Draama

Tuotantomaa
Suomi

Näyttelijät
Anitta Niemi
Risto Autio
Ville Keskilä
Elina Erra
Lena Meriläinen
Jukka Puotila
Pirjo Moilanen
Misa Nirhamo
Inka Kiviharju

Ikäraja
7 vuotta.

( Katso myös muut myytävät kohteeni.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 119 vrk 3 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24,90 € Sulkeutuu 119 vrk 3 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.