Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä seuraavat Kotiteollisuus-yhtyeen DVD-julkaisut. Tarkempaa tietoa DVD:istä alla. Tavallisten DVD-koteloiden mahdollisesta pienestä ja tavanomaisesta hyllykulumasta en erikseen mainitse. Levyt ovat joko täysin tai lähes uutta vastaavassa kunnossa ellen tuotteen kohdalla toisin mainitse. Hintapyynnöt DVD:iden kohdalla. Voin myydä DVD:t myös yksittäin. Tässä tapauksessa kerro ilmoituksen Kysymykset-kentässä kumman DVD:n haluat ostaa niin teen siitä uuden myynti-ilmoituksen. Jos ostat vain toisen DVD:n, voivat postikulut olla halvemmat. Kysy tässä tapauksessa postikuluista ennen maksamista.

-Kotiteollisuus DVD 4,-
Tuote on poistettu muoveista, mutta DVD:tä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uusi tuote. Sisältää No Sori! -lehden, jonka oikea reuna on päässyt taittumaan kotelossa. Tästä kuva myynti-ilmoituksessa.

-Itärintama 2003-2010 (2xDVD) 7,-
Kahden DVD:n paketti. Digipak pahvikotelossa. Tuote on poistettu muoveista, mutta kumpaakaan DVD:tä ei ole toistettu kertaakaan. Kyseessä siis käytännössä täysin uusi tuote. Sisältää No Sori! -lehden. Osa pahvikotelon ja digipakin nurkista on hieman rutussa. Tästä kuva myynti-ilmoituksessa. Digipakin selkämys on hieman taittunut. Jos olet erittäin tarkka keräilijä, pyydäthän lisäkuvia!

Katsothan myös muut Kotiteollisuus-aiheiset kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 22:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.