Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä seuraavat Kotiteollisuus-aiheiset kirjat. Kirjat ovat täysin uusia, eli niitä ei ole luettu kertaakaan. Kirjat ovat kunnoltaan täysin uutta vastaavia ellei kirjan kohdalla ole toisin mainittu. Kansien mahdollista pientä ja tavanomaista hyllykulumaa en erikseen mainitse. Voin myydä kirjoja myös yksittäin tai pienemmissä erissä. Tässä tapauksessa kerro ilmoituksen Kysymykset-kentässä mitkä kirjat haluat ostaa niin teen niistä uuden myynti-ilmoituksen. Jos et osta kaikkia kirjoja, voivat postikulut olla halvemmat. Kysy tässä tapauksessa postikuluista ennen maksamista.

-Muistikuvia-
Kovakantinen. Hynynen kertoo Kotiteollisuus-biisien taustoista. Takakannen vasen alakulma on ottanut osumaa kuljetuksessa ja on siten hieman rytyssä.
Hintapyyntö: 8,-

-Kotiteollisuus.com - V*ttuilua jo vuodesta 2001-
Jättipokkari.
Hintapyyntö: 6,-

-Kotiteollisuus - Munasillaan ja muutenkin-
Kovakantinen valokuvakirja. Sisältää myös tekstiosioita, ja Hynynen itse kuvaileekin kirjan olevan osittain myös bändihistoriikki.
Hintapyyntö: 8,-

-Ukonhauta - Kenelle banjot soivat-
Kovakantinen. Sisältää Jouni Hynysen päiväkirjoja, muita merkintöjä sekä Mikko Karmilan valokuvia Ukonhauta-albumin tekemisen ajalta. Takakannen alalaidassa hintalapun jättämä jälki.
Hintapyyntö: 6,-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


28 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 2:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.