Kuvaus

HINTA KOSKEE YHTÄ (1 KPL) KUPPIA

Kuivakuppaus perustuu iholle muodostuvaan alipaineeseen: kun kuppia liikutellaan iholla, alle jäävän ihon verenkierto paranee, lihakset lämpiävät ja pehmenevät ja iho tasoittuu. Kuivakuppaus on suosittu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva menetelmä, jolla migreenipotilaat, kipeistä niskoista tai lihaksista tai ihonalaisista muhkuraisista rasvakertymistä (selluliitti) kärsivät voivat saada merkittävää apua.

Kuivakuppauksessa iholle levitettään aluksi jotain voidetta (kosteusvoide, vaseliini, liukuvoide, saippua, kookosöljy), minkä jälkeen kuppia puristetaan alareunoistaan ja se asetetaan jämäkästi hoidettavalle ihoalueelle. Kun kuppia liikutellaan iholla pyörittävin tai yhdensuuntaisin liikkein, alla oleva lihas ja iho aktivoituvat todella tehokkaasti. Kuivakuppaus vaatii hieman harjoittelua, mutta jokainen oppii nopeasti oikean menetelmän asettaa kuppi iholle ja liikutella sitä tehokkaasti mutta kuitenkin niin, että hoito tuntuu miellyttävältä ja kivuttomalta. 

Aloita käsittely maksimissaan 10 minuutin hoidolla pari kertaa viikossa. Lisää hoidon kestoa ja hoitokertojen määrää vähitellen.

Tämä large-koon kirkas silikonista valmistettu kuivakuppauskuppi on noin 7 cm korkea ja 8 cm halkaisijaltaan. Se soveltuu koko kehon käsittelyyn.

 Kuivakuppaus on kielletty lapsilta ja raskaana olevilta. Kuivakuppausta ei tule suorittaa kuumeisena tai muuten sairaana.

Kuivakuppausta ei tule tehdä sairaalle tai rikkoutuneelle iholle eikä mielelllään luomien päälle. Jos sairastat diabetesta, syöpää, sinulla on suonikohjuja, sydänsairauksia tai sydämen vajaatoiminta, kärsit anemiasta tai hemofiliasta, käytät verenohennuslääkkeitä, kortisonia, aspiriinia tai disperiiniä, olet juuri venähdyttänyt itsesi tai muuten vammautunut, keskustele lääkärin kanssa ennen kuivakuppauksen aloittamista. 

Värivaihtoehdot: läpikuultava sininen tai violetti. Lähetämme satunnaisesti valitun värin. Jos väri on ostokriteeri, tiedustele tietyn värin saatavuutta ennen tilauken tekemistä, kiitos.

HINTA KOSKEE YHTÄ (1 KPL) KUPPIA

 

FG36

imukuppihieronta alipainehoito kuivakuppaus kuivakuppauskupit selluliitti kivunhallinta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 12 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.