Sopimusehdot


Yrityksen omilla sopimusehdoilla ei rajoiteta kuluttajansuojalainsäädännöstä tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä taikka Huuto.netin säännöistä käyttäjälle johtuvia oikeuksia. Tutustu kuluttajan oikeuksiin tarkemmin verkossa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.


Yrityksen omat sopimusehdot:

YLEISTÄ

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (tuotteesta riippuen 14% tai 24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomen alueelle. Kaikilla myymillämme luontaistuotteilla on Eviran lupa.TILAUKSEN TEKEMINEN JA MAKSAMINEN

Tuotteet tilataan huuto.netistä kiinteään hintaan. Ostohinnan lisäksi ostaja maksaa postituskulut, jotka määräytyvät ostetun tuotteen ja valitun toimitustavan mukaan (maininta postikuluista kunkin tuotteen kohdalla. Tämän lisäksi laskussa kerromme muista vaihtoehdoista, joista voit valita). Lähetämme ostoksista ja voitetuista huudoista laskun sähköpostitse. Ostokset maksetaan pankkitilillemme viikon kuluessa laskun lähetyspäivästä.TOIMITUSAJAT, -TAVAT JA -KULUT

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään 3 työpäivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet maksun tilauksestasi Danske Bankin tilillemme tai saaneet kuitin suoritetusta maksusta sähköpostitse.

Lähetämme tuotteita kirjeinä, maksikirjeinä ja postipaketteina. Laskussa mainitaan valittavanasi olevat toimitustapavaihtoehdot ja -hinnat. EMME toimita tilauksia Ärräpaketteina, Matkahuollon kautta, laskulla tai postiennakolla.

Poste Restante -lähetys on mahdollinen, mutta oletamme, että asiakas tietää, miten se toimii: minkäänlaista saapumisilmoitusta ei siis postiin/sähköpostiin/kännykkään tule ja asiakkaan tulee itse tietää, miten Poste Restante -lähetyksiä tiedustellaan toimipaikasta. Lähetyksiä säilytetään 2 viikkoa, ei kauempaa.

Asiakas on vastuussa yhteystietojensa ajantasaisuudesta!


MAKSIKIRJEET

Maksikirjeet jaellaan joko suoraan postilaatikkoon tai jakaja jättää pahvisen noutoilmoituksen, jolla lähetyksen saa postista. Emme voi vaikuttaa siihen, miten jakelu sinun asuinalueellasi toimii. Noutoilmoitus jätetään vain kerran ja noutoaikaa on 2 viikkoa.


PALAUTUKSET

Palautusoikeus (14 päivää tuotteen vastaanottamisesta) koskee ainoastaan avaamattomia pakkauksia ja täysin uudenveroisia, myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Kaikista palautuksista on sovittava kanssamme etukäteen. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta neutori@gmail.com.

HUOM! 13.6. 2014 muuttuneen kuluttajansuojalain mukaisesti EMME KORVAA PALAUTUKSESTA AIHEUTUNEITA POSTIKULUJA asiakkaalle. Tämä siis tarkoittaa, että ASIAKAS MAKSAA PALAUTUKSEN POSTITUKSEN (myös mahdolliset pakkausmateriaalit) itse. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia tai ns. asiakaspalautuksia.


NOUTAMATTA JÄTETYT / VÄÄRÄÄN OSOITTEESEEN TILATUT TILAUKSET

Mikäli asiakas jättää jostain syystä lähetyksen noutamatta postista (noutoaikaa on 2 viikkoa) ja se palautuu meille, palautamme ostoksen hinnasta pyynnöstä ainoastaan sen osan, mikä jää jäljelle takaisinlunastuskulujen (8 €) jälkeen. Tämän lisäksi asiakas maksaa uudet postituskulut, mikäli hän haluaa tuotteen. Tilanne on sama myös silloin, jos toimitusosoite on ilmoitettu väärin tai vastaanottajaksi ilmoitettu henkilö ei asu siinä osoitteessa, mikä on ilmoitettu toimitusosoitteeksi. Tällaisissa tilanteissa posti ei jakele lähetystä ja se palautuu meille. Palautamme pyynnöstä ostoksen hinnasta sen osan, mikä jää jäljelle takaisinlunastuskulujen (8 €) jälkeen. Tämän lisäksi asiakas maksaa uudet postituskulut, mikäli hän haluaa uudelleenlähetyksen.


MAKSAMATTOMAT TILAUKSET

Maksamattomista tilauksista annamme negatiivisen palautteen.