Kuvaus

Kulkematon kuvienmukainen ja kuntoinen postikortti joulukortti. Tarina joulusta, joka ei mennytkään pilalle, vaikka sitä ei ehditty valmistella!
Pesosen ja Viiru-kissan joulupäivät ovat jääneet viime tippaan, nyt on jo kiire ryhtyä valmisteluihin. Pitäisi ostaa ruokaa, hakea kuusi ja leipoa piparkakkuja, onhan jo aatonaatto.
Vaan ei ole onni myötä. Pesonen kaatuu pahasti mäessä. Ukkorassu käärii kipeän jalkansa pakettiin eikä pysty tekemään yhtään mitään. Viiru on jo aivan epätoivoinen, tuleeko joulu ollenkaan tänä vuonna! Mutta kas vain yllättäen on koossa tuvantäysi vieraita ja Viirun ja Pesosen joulusta tuleekin verraton.

Pettsonin ja Finduksen Jouluaatto. Tunnettuja satuja, kuvakirjoja ja kertomuksia, filmejä ym. Pettson får julpesök. Opal. B. Hjelm Förlag AB. Painettu ympäristöystävälliselle kartongille ja myös lakkausta vähennetty. Kuvatessa tullut ylim. valoja.

Yhdistelen postikuluja. n.8 -10 tavallista korttia tulee ykkösluokan merkillä. Isompikin määrä saadaan edullisesti postin kuljetettavaksi..max 3 cm paksu ja 500 g painava 2,60. Max lähetyskulu sivuiltani ostetuista tuotteista yhteen pakettiin 5.95 matkahuollon pakettina. Saa kerätä.

Sivuillani paljon eri aihepiireistä postikortteja. Keräily > postikortit > siitä aiheittain. Myös ja muumimukeja ym.

kortti, ei kulkenut, ei käytetty, postimerkkejä, postimerkkikortti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 7 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.