Kuvaus

Cecilia Hagen: Kulla Gulla stretar vidare: Lägesrapport vid 60+

  • Albert Bonniers förlag, 2. tryckningen, 2008
  • Inbunden, 332 sidor, illustrerad
  • Lite slitage i skyddsomslagets kanter. Boken i gott skick.

Cecilia Hagen har tidigare gett ut boken Gulla i övergångsåldern eller nu fyller alla duktiga flickor 50 och nu är det dags för Kulla-Gulla stretar vidare: lägesrapport vid 60+.

På ett underhållande och personligt vis berättar hon här om vad som förändrats sedan sist, om plötsligt uppdykande symtom som CRAFT (Can't Remember A Fucking Thing = 'Minns inte ett skit'), eller hur ens ordförråd vidgas med begrepp som ?ånka? vilket är vad man gör när man hela tiden är på väg att göra en sak men något annat alltid kommer emellan, något som kan få en hel dag att gå utan att man fått gjort det man ursprungligen tänkt. Om sådant berättar hon med sig själv som tydlig referens.

Ett kapiteli boken handlar för övrigt om hur Cecilia Hagen planerade att skriva en bok om kvinnorna i släkten Wallenberg. Boken kom aldrig till, men här berättar hon i alla fall en del av vad hon fått veta om kvinnorna i den värdsberömda svenska bankirfamiljen. Huutonets andra bild förställer just de fyra systrarna Wallenberg, döttrar till Marcus och Amalia Wallenberg.

 

sökord böcker på svenska böcker att åldras kvinnor över 60 pensionärer barndomsminnen när mittet börjar svika humori självironi vänner jobbet åldersdiskriminering sömnen trädgården Familjen Wallenberg Marcus Wallenberg plastikkirurgi sex och samlevnad barn och barnbarn motion och häsa reklamen modet reklam ungdomen av idag teknik nostalgi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

0,50 €
tai
Sulkeutuu 65 vrk 13 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 65 vrk 13 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.