Kuvaus

Tässä tarjolla harvinainen kullanvärinen juhlapuku, joka on tehty yksittäisistä neliönmuotoisista paljeteista. Hieman rintojen alapuolelta vinosti alkava ohut keltainen sifonkityyppinen kangas peittää puvun niin, että varsinainen paljettipuku näkyy yläosassa ja etupuolelta olevasta halkiosta, jonka yläosassa on suuri rusetti. Takaa puku on suora, mutta paljettikankaassa on takana 48 cm halkio. Se riittää, jotta normaali kävely ja jopa tanssiminen on mahdollista. Koko puku on vuorillinen, vaalean keltaista todennäköisesti jotain synteettistä ohutta materiaalia.

Vaatteen kokonaispituus niskasta helman on 135 cm, hartialeveys 43, hihan pituus 21 cm, rinnan ympärys hieman yli 100 cm (ei käy isorintaiselle), vyötärön ympärys noin 80 cm, helman ympärys 100 cm. Takana on 53 cm vetoketju, josta soluttaudutaan.

Vaate sopii noin 162-164 cm mittaiselle hoikalle, pienirintaiselle henkilölle. Puku on hankittu ulkomailta ja siinä on kokomerkintänä 44, joka ei ole Suomen mittojen mukainen koko. Puvussa on ommeltuna valmistajan merkki Patricia Avendono Mondo Novias 44. Olen kääytttänyt pukua kerran Presidentinlinnassa 1900-luvun loppupuolella. Sovitus erikseen sovittavana ajankohtana mahdollinen. Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopaketti 6,85 euroa) tilille ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulan keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja ja puseroita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, alusvaatteita, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja. Yhdistelen postituksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Sulkeutuu 15 h 52 min 37 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 70 € Sulkeutuu 15 h 52 min 37 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.