Kuvaus

Suosittu Tšadin tasavallan (Chad) lyömä 1/4 troy unssin (kolikon sisältämä puhdas kulta) Bull & Bear kultaraha. Härkä ja Karhu viittaavat sijoitusmarkkinoiden nousu- ja laskukausiin. Tämä Tšadin vuoden 2023 1/4 unssin kolikko ollut hyvin suosittu ennakkotilaajilla, ja nyt se on saatavilla heti varastosta!

Kultakolikot ovat hyvä vaihtoehto kultaharkoille kultaan sijoittamista harkitsevalle.  Kolikot ovat harkkoja likvidempiä, eli ne on nopeasti ja helposti vaihdettavissa rahaksi, ja aidoissa sijoituskäyttöön tunnustetuissa kultakolikoissa arvo määräytyy pääasiallisesti kolikon sisältämän kullan mukaan, joten niiden arvo seuraa kullan maailmanmarkkinahintaa siinä kuin kultaharkotkin.  Lisäksi kultakolikoilla on myös lisäarvoa keräilymielessä.

Tiedot:

– Bull & Bear kultakolikko 2023 1/4 troy unssia
– läpimitta 22 mm
– kultapitoisuus 24K (99.99%)
– paino 1/4 troy unssia (7.8 grammaa)
– nimellisarvo 125.000 frangia (CFA)
– uusi, “uncirculated”, toimitetaan suojaavassa muovikapsulissa

Verkkokaupassa https://gemtrade.fi ajantasaiset hinnat (jalometallituotteiden hinta riippuvainen päivän maailmanmarkkinahinnasta), sekä paljon muitakin vaihtoehto, Kultakorut, Jalometallit ja Jalokivet. "Bull & Bear 2023" Kultakolikoita saatavilla eri kokoisina ja myös kultariipuksena!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 14 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

730 € Sulkeutuu 9 vrk 14 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.