Kuvaus

UUSI kirja.


Ilmaston lämpeneminen on vaikuttanut maapallon pohjoisimpiin alueisiin nopeammin ja enemmän kuin kukaan osasi ennustaa.
Lumen ja jään sulaminen muuttaa luonnon lisäksi myös alueen valtatasapainoa. Jäämeren reunavaltiot kiistelevät rajoistaan ja oikeuksistaan, ja taistelua käydään myös kaasu-, öljy- ja mineraaliesiintymistä sekä uusien laivaväylien ja kalastusalueiden käytöstä. Poliittis-taloudellisen kamppailun jalkoihin uhkaavat jäädä niin haavoittuva arktinen luonto kuin alueen alkuperäiskansatkin.
Kun Arktis sulaa piirtää monitahoisen ja havahduttavan kuvan siitä, mitä Arktiksella eli Jäämerellä ja sitä ympäröivillä napapiirin pohjoispuolisilla maa-alueilla paraikaa tapahtuu ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Teos kokoaa yksien kansien väliin pohjoisen napa-alueen parhaan asiantuntemuksen mm. politiikan, talouden, luonnontieteiden ja alkuperäisväestön elinolojen alueilta.
Alun Anderson (PhD) on tehnyt pitkän ja kansainvälisen uran tiedetoimittajana mm. Nature- ja Science-lehdissä ja New Scientist -lehden päätoimittajana. Hän on väitellyt Edinburghin yliopistossa ja toiminut myös Oxfordin ja Kioton yliopistoissa. Tällä hetkellä hän työskentelee konsulttiyritys Xconomy.comissa ja avustaa lukuisia lehtiä. Anderson on vieraillut useita kertoja Suomessa mm. kirjaansa tehdessään.
Anderson on laatinut kirjan suomenkielistä laitosta varten uudet jälkisanat.

Hintaan lisätään toimituskulut 6e


Tutustu myös verkkokauppaani, siellä on lisää tuotteita

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 21 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 85 vrk 21 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.