Kuvaus

Levyssä ei jälkiä ( LTK 5 )

Nordic julkaisu.

Kannattaa katsoa myös muut myynnissä olevat elokuvat, koska samoilla posteilla tulee kaksi normi dvdtä ( Tämä boksi, ei siis mahdu toista elokuvaa mukaan )

https://www.huuto.net/haku/sellernro/121555/category/87

 

Suurmestarinsa surmasta suivaantunut Kung Fu -mestari White Crane (David Carradine) sukeltaa tappajien perässä Shanghain synkkään alamaailmaan. Liittoutuminen hehkeän laulajattaren Janen (Daryl Hannah) ja hänen gangsteripomonsa kanssa kehystää veristä retkeä, jossa oikeuden rajat revitään koston tieltä.

Huippunäyttelijöiden tähdittämä Kill Bill -henkinen iskevä toimintarymistys jäi yhdeksi legendaarisen Carradinen viimeisimmistä tuotannoista.

Ohjaus: Philip Spink

Pääosissa: David Carradine, Daryl Hannah, Osric Chau

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: 4 h 28 min

___________________________________

Hiljainen huilu – voittamaton taistelija / Circle of Iron aka The Silent Flute (DVD)

Kaikkein parhaimmat Idän taistelulajien taitajat ovat kerääntyneet yhteen taistellakseen kunniasta lähteä etsimään Kirjaa, joka on salaperäinen viisauden lähde.

Cord (Jeff Cooper) voittaa ja lähtee pitkälle ja vaaralliselle taipaleelle. Matkalla hän kohtaa monia vaaroja, mutta opettajansa, sokean huilunsoittajan (David Carradine) avulla Cord selviytyy ylivoimaisista vastustajista kehittyen samalla viisaudessa ja eri taistelulajien salatuissa taidoissa.

Lopulta Cord on valmis kohtaamaan Zetan (Christopher Lee), Kirjan vartijan...

Bruce Lee, Stirling Silliphant ja James Coburn laativat käsikirjoitusta vuonna 1969 nimellä The Silent Flute. Bruce Leen oli tarkoitus itse näytellä elokuvan päärooli, mutta hän kuoli ennen elokuvan tuotannon alkua vuonna 1973.

Leen kuoleman jälkeen Silliphant ja Stanley Mann laativat käsikirjoituksen loppuun ja Leen rooli annettiin Kung Fu -televisiosarjan tähdelle David Carradinelle.

Ohjaus: Richard Moore

Pääosissa: David Carradine, Jeff Cooper, Christopher Lee, Roddy McDowall, Eli Wallach

Valmistusvuosi: 1978

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 18 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 5 vrk 18 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.