Tuote on myyty käyttäjälle oinaspoika hintaan 5 €

Kuvaus

King Solomon's Mines , 1985, 1h 36 min, kieli. englanti, teksit: suomi, ruotsi, tanska, norja, italia, espanja, ramska, hollanti, kreikka, ohjaus  J. Lee Thompson.

Neuvokas kaunotar Jesse Huston (Sharon Stone) palkkaa sankariseikkailija Allan Quatermainin (Richard Chamberlain) jäljittämään Afrikan viidakoihin kadonnutta isäänsä. Katoaminen liittyy kuningas Salomonin kaivosten mittaamattomiin rikkauksiin. 

Elokuva perustuu H. Rider Haggardin romaaniin Kuningas Salomon kaivokset vuodelta 1885, mutta on komediallinen ja Indiana Jones -elokuvia parodisoiva versio siitä.Elokuva kertoo Jesse Hustonista, joka palkkaa seikkailunhimoisen Allan Quatermainin auttamaan hänen isänsä etsinnöissä, joka kidnapattiin. Jessen isä on kuuluisa arkeologi, joka on kiinnostunut Kuningas Salomonin kaivoksen legendasta, johon ei kovinkaan moni usko. Kaksikko saa tietää, että kidnappauksen takana on Dogati ja saksalainen eversti Bockner miehineen. Tästä alkaa heidän seikkailunsa, josta ei puutu vauhtia ja vaaratilanteita.

  •  Richard Chamberlain … Allan Quatermain  
  •  Sharon Stone … Jesse Huston  
  •  John Rhys-Davies … Dogati  
  •  Herbert Lom … Bockner  
  •  Ken Gampu … Umbopo  
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 0:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.