Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KÄYTTÄMÄTÖN Kuorma-auton lohkolämmitin / tasokiinnitteinen  veden lämmmityselementti. (No, siis uusi siinä nimessä, että ei käytetty, mutta tietty tämä on vuosikymmeniä vanha, ja pintaruostetta en viitsinyt tätä varten poistella, se on tullut varastoitaessa, ja tulis joka tapauksessa heti käytössä.)

-Alkujaan kuorma-auton blokilämmitin minun mielestäni. Jos tiedät paremmin, kerro. Ostettu muinoin Sisun myymälästä ihan vain Sulo Vileeninä, muihin käyttötarkoituksiin. Ei kuitenkaan kertaakaan käytetty!! Pintaruostepilkkuja siksi, koska tämmöinen on paljasta "patarautaa# ( tämmöisen tarvitsija kyllä ymmärtää), ja valkoisia hintalapun tms paperin jäänteitä. muuten siis uutta vastaava, suoraan kaupan hyllyltä aikoinaan oman vajaan hyllylle.

Tarkkaa alkup. käyttökohdetta en siis osaa sanoa, melkoisen yleiskäyttöinen, suora kiinnityspinta. Käy minkä vaan suoraseinäisen säiliön tai kanisterin kylkeen. Katso ne kuvat. 

Speksejä ei tiedossa, mutta siis Suomesta ostettu, 80-90-luvun taitteen tienoilla, itse osa lie vanhempi selvästi, ja Sisun omasta myymälästä Seinäjoella.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
53 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.7.2020 19:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.