Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Varpaan kynnet olivat tulleet paksuiksi kuin linnun raatelukynnet ja niiden hoito vaati ensiksi leikkuuta, ne tein tällä....kyllä paksukin kynsi meni poikki hienosti ja kaveri sanoi, kelpaa varmaan koiran kynsien hoitoon kanssa ;)

No, vuosi siinä meni ja kynsistä saatiin hoidolla ja kemikaaleilla uimaranta kelpoiset, joissakin hotelleissa kun altaaseen meno ei onnistu, jos ovat sitä mieltä, että kannat kynsisientä...mikä on aika yleinen ongelma Keski-Euroopan uimala-sauna tiloissa kun saattaa joku kävellä uimalassa ja jopa yleisessä saunassa  ilman sandaaleita-----sieni tarttuu heti. 

No, olen keittänyt pihdit 5min ja pöpöt poissa, myyn eteenpäin , uutena maksoi 58 euroa. Pituus 14cm ja GERMANY. Käytetyt.

HGY10JN105 Kynsipihdit , parenman puoleiset ja vahvat

Julkinen vastaus: Ei , kynsi ei ala vihertää tai sammaloitua kun siinä on sieni,vaan se muuttaa muotoaan, paksunee ja käpristyy, näyttää rumalta ja yleississä saunoissa hotelleissa ja uimaloissa voivat muut ystävällisesti mainita sellaisia kynsiä omaavalle, että tartutat sieniä heidän lapsiin, tee jotian hyvä mies jaloillesi ja kynsillesi, ennenkuin tulet tänne ! Porttikieltoa ei ehkä tule. Yleiset uimala saunat ovat yhteiset miehille ja naisille, kaikki ne ovat textiilivapaita alueita, eli uimahousut pois ja alasti miesten ja naisten sekaan  vaan.... siellä näkee vähän monen näköistä körmyniskaa, nykyään ovat nuoret pakolais nuorukaiset kyttäämässä vaaleita nuoria naisia, tunne on ikävä.... 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.1.2023 18:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.