Kuvaus

MInerva, uusi pokkari 349 sivua

Montgomery vie lukijansa pieneen ja idylliseen kyläyhteisöön Prince Edwardin saarelle 1900-luvun alun Kanadassa. Teos on herkkä kuvaus Marigold Lesleyn kasvusta, sielunmaisemasta ja lapsuuden kokemuksista kehdosta murrosikäiseksi nuoreksi neidoksi. Hänen lähipiiriinsä sukukartanossa kuuluvat rakastava äiti, ankara isoäiti sekä tiivis suku- ja kyläyhteisö mutta myös salaperäinen mielikuvitusystävä. Koko lähipiiri saa seurata eloisan ja hyväntahtoisen Marigoldin edesottamuksia ja seikkailuja.

Kirja vie nostalgiamatkalle menneeseen maailmaan. Se on viihderomaani, joka tarjoaa annoksen kartanoromantiikkaa. Ennen kaikkea se on kehityskertomus, joka saa lukijan miettimään suhdetta eri sukupolvien välillä.

Kanadalainen Lucy Maud Montogomery (1874-1942) on yksi rakastetuimmista tyttökirjojen luojista. Montogomery on tarinankertoja, jonka elämään kirjoittaminen kuului nuoruudesta lähtien. Hän julkaisi kirjoja, runoja ja novelleja, joista tunnetuimpia ovat Anna -ja Runotyttö -kirjat. Magic for Marigold ilmestyi 1929.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Sulkeutuu 3 vrk 22 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 3 vrk 22 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.