Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Rock'n roll legenda Richie Valensin elämästä kertova elokuva on upea, suurien tunteiden ja unohtumattoman musiikin ryydittämä matka unelmien täyttymykseen.

Lou Diamond Phillips ("Hangman", " Kuolemaa paossa", "Supernova") on elämänsä roolissa nuorena kitarasankarina, jonka on taisteltava ihmisten ennakkoluuloja vastaan tiellä tähtiin. 17-vuotiaan meksikonamerikkalaisen rock-komeetan tarina iloineen, suruineen, voittoineen ja tappioineen on ihastuttava ajankuvaus ja samalla kertomus perheestä, rakkaudesta ja kohtalosta.

Sisältää myös: trailerin, Richie Valens dokumentin, La Bamba musiikkivideon (Los Lobos), Lonely Teardrops musiikkivideon (Howard Huntsberry), Richie Valens dokumentin, ohjaajan ja näyttelijöiden kommenttiraidan, ohjaajaTaylor Hackfordin ja tuottaja Daniel Valdezin kommenttiraidan, sekä filmografioita.

Ensiesitysvuosi
1987

Ohjaus
Luis Valdez

Käsikirjoitus
Luis Valdez

Näyttelijät
Lou Diamond Phillips
Elizabeth Pena
Esai Morales
Joe Pantoliano
Rosanna DeSoto
Danielle von Zerneck

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 20 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,50 € Sulkeutuu 83 vrk 20 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.