Kuvaus

tEnsimmaista kertaa PSP:lla: alkuperaisen RUSH-sarjan mielettomat hypyt, stuntit ja videopelityylinen ajokisa. Kisaa ystavaasi vastaan katukisassa tai maantieajossa Wi-Fi-yhteydessa. Koe tarinatila, jossa kaahaat 5 erilaisen Los Angelesin lapi etsien vaarallisia oikoteita ja selviytyen henkeasalpaavista hypyista! Ainutlaatuista PSP:ssa: taysin uusi stunttiareena, jossa voit lentaa ramppien yli, tehda temppuja ilmassa ja ajaa kuolemasilmukoihin lisanopeuden hankkimiseksi. Samalla keraat kultaa lisasisallon avaamiseksi. Tunne ajon huuma, kun ajat yli 36 lisensioidulla autolla, mukana muskeliautoja, tuunattuja ja eksoottisia ajoneuvoja!


tBattle Race: kay kaksintaistelu ystavaasi vastaan Wi-Fi-yhteyskisassa, joka on taynna tehosteita. Multiplayer Cruise Missions: ensimmaista kertaa kaikki maantiekisat voidaan ajaa toista pelaajaa vastaan langattoman yhteyden kautta! Kanna vaivalla ansaitut rahasi West Coast Customsille, jossa autosi tuunataan ja viritetaan.
tMoney Cruise: tienaa enemman kuin koskaan 30 lisatehtavassa, jotka on siroteltu uuteen ja parannettuun tarinatilaan. Kaahaa taysin avoimessa ja taydellisesti toistetussa Los Angelesissa lapi Hollywoodin, Santa Monican, South Bayn, South Centralin ja Downtownin lapi selviten henkeasalpaavista hypyista ja etsien vaarallisia oikoteita.
tAinutlaatuinen soundtrack: Rush PSP:lla on ainutlaatuinen hip-hop & rock soundtrack, jossa on ennen julkaisematonta materiaalia Twistalta ja Lil Kimilta seka muilta hip-hopin parhailta.




tPlaystation Portable
tPelaajien lukumaara: 1
tWireless Compatible 2-4 players
tKansien kieli: Englanti
tPelin kieli: Englanti
tQuickstart: Suomi, Ruotsi
tIkaraja: 11+







Tuote on uusi, viela muoveissa.
Hinta sisaltaa ALV 24%.



 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,68 €
Sulkeutuu 14 vrk 15 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,68 € Sulkeutuu 14 vrk 15 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.