Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lämpömuotoiltava kuorsauskisko on valmistettu pehmeästä, helposti muovautuvasta EVA-elintarvikemateriaalia. Kisko on helppo muotoilla ennen käyttöönottoa. Se on myös miellyttävä käyttää. Toimintamekanismi on yksinkertainen mutta juuri siksi toimiva: suukisko työntää alaleukaa jonkin verran eteenpäin, jolloin ilma pääsee kulkemaan esteettömästi hengitysteissä eikä kieli "tipahda" kurkkuun. Resonointi vähenee, hengitys kulkee tasaisesti ja elimistöön virtaa paremmin happea.

Koska kisko pitää ylä- ja alahampaat erillään, myös terveydelle haitallinen hampaiden narskuttelu ja yhteen pureminen nukkumisen aikana luonnollisestikin hankaloituu. Kuorsauskiskon käytöllä on siis mahdollista hoitaa kaksi ikävää elämänlaatua heikentävää vaivaa samalla kerralla: kuorsaaminen ja narskutttelu.

Jos kärsit omasta tai kumppanisi kuorsauksesta, kokeile ihmeessä, voisiko kiskosta olla apua tähän ikävään ja kuluttavaan ongelmaan. Alkutotuttelun jälkeen kuorsauskiskoa käyttävät henkilöt eivät yleensä enää edes halua nukkua sitä ilman, sillä energiataso hyvin levätyn yön jälkeen on aivan eri luokkaa kuin aiemmin. Myös puolisot ovat tyytyväisiä, kun jokaöinen meluhaitta ja aamuäreä siippa ovat vain muisto vain; koko perhe voi saada rentouttavat yöunet todella pienellä vaivalla ja investoinnilla.

 

KUORSAUSKISKON KÄYTTÖ EI OLE MAHDOLLISTA, JOS
- olet alle 18-vuotias
- et pysty hengittämään nenän kautta
- sairastat epilepsiaa tai kroonista astmaa
- sinulla on yli- tai alipurenta
- sinulla on mitä tahansa terveysongelmia suussa tai ikenissä, esim. hammas- tai leukasärkyä tai purentakipuja
- sinulla on heiluvia hampaita tai huonosti kiinnitettyjä implantteja
- käytät oikomakojeita tai tekohampaita
- hammaslääkärisi kieltää suukojeiden käytön

 

kuorsaus kuorsaaminen kuorsauskisko uniapnea kuorsaaja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 22.3.2024 11:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.