Kuvaus

Läsnäoleva kohtaaminen - Tony Dunderfelt :

PS-kustannus 2016

Oletko täysillä läsnä, kun tapaat ihmisiä? Ottavatko tunteet ylivallan? Saatko rauhassa sanoa näkemyksesi? Tiedostatko, miten valta toimii ihmisten välillä? Osaatko muuttaa ryhmän energian rakentavaan suuntaan?

Teoksessa sukelletaan moniulotteiseen vuorovaikutuksen maailmaan. Kirjan luettuasi katsot kohtaamisia uusin silmin ja oivallat, miten läsnäolo ihmisten välillä rakennetaan tietoisesti. Kirja antaa välineitä hyvän ilmapiirin luomiseen ja myös keinoja selviytyä arki- ja työelämän hankalistakin tilanteista, kuten aggressiivisuudesta tai henkisestä väkivallasta. Mukana on käytännön harjoituksia, joiden avulla kehität omia läsnäolotaitojasi ja pystyt toimimaan erilaisten ihmisten kanssa rakentavasti. Kirjan oivalluksia voi soveltaa niin perhe-elämään kuin kaikkeen ihmissuhdetyöhön.

Teos on jatkoa suositulle Tunnista temperamentit -kirjalle, joka auttaa oivaltamaan, miksi ihmiset toimivat eri tavoin. Tässä teoksessa Tony Dunderfelt syventyy ihmisten välisen kohtaamisen herkkään maailmaan ja tärkeiden vuorovaikutustaitojen oppimiseen.


182 sivua : kuvitettu ; 22 cm

 

    
hakusanoja kohtaaminen läsnäolo kuunteleminen puheviestintä sosiaalinen vuorovaikutus vuorovaikutus viestintä arki intuitio tunteet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 16 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

28 € Sulkeutuu 46 vrk 16 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.