Kuvaus

#2965

Kuvanmukaiset uudenveroiset lasten dvd-elokuvat, 5kpl. Sisältää seuraavat elokuvat:

1. Mörkyli ja Urhea Pikku Mörkyli - Täydellinen Mörkyli-kokoelmaboksi.

2. Koirahotelli dvd. 

Kun Andin ja hänen pikkuveljensä Brucen uudet sijaisvanhemmat kieltävät heiltä lemmikit, Andin täytyy nopeasti hankkia uusi koti koiralleen Fridaylle. Neuvokkaat lapset löytävät vahingossa hylätyn hotellin ja Brucen teknisiä lahjoja käyttäen he muuttavat hotellin taianomaiseksi koiraparatiisiksi Fridaylle – ja lopulta myös kaikille sen kavereille. Haukkuvien koirien tehdessä naapurit epäluuloisiksi, Andi ja Bruce tekevät kaikkensa estääkseen ketään tajuamasta ketkä ovat kaiken takana.

3. Mimmi Lehmän ja Variksen joulu.

Mimmi Lehmä ja Varis, Jujja Wieslanderin suositut hahmot ovat täällä taas! Alkuperäiskuvituksesta vastaa, aivan kuten kirjoissakin, Sven Nordqvist (Viiru ja Pesonen, Nasse). Mimmi Lehmä on hyvin epätavallinen lehmä, sillä se haluaa kokeilla ja tehdä asioita joita tavalliset lehmät eivät yleensä tee. Yhdessä Variksen kanssa he löytävät kaikenlaista mukavaa puuhasteltavaa. Sisältää 6 Mimmi Lehmä -televisiosarjasta tuttua jaksoa: . Mimmi Lehmä sukeltaa . Mimmi Lehmä ja keinu . Mimmi Lehmä tanssii . Mimmi Lehmä pulkkamäessä . Varis muuttaa pois . Mimmi Lehmän ja Variksen joulu.

4. Mimmi Lehmä ja Varis.

Mimmi Lehmä dvd - Mimmi Lehmä on hyvin epätavallinen lehmä, sillä se haluaa kokeilla ja tehdä asioita joita tavalliset lehmät eivät yleensä tee. Yhdessä Variksen kanssa he löytävät kaikenlaista mukavaa puuhasteltavaa. Mimmi Lehmä ja varis dvd:illä Mimmi haluaa oppia sukeltamaan, tanssimaan balettia, pyöräilemään, kiipeilemään puissa ja tekemään kaikkea muutakin, joka vaikuttaa hauskalta. Kun hän tapaa Variksen, on kaikki Mimmin mielestä vielä kaksin kerroin mukavampaa. Mutta asiassa on yksi ongelma - varis ei halua olla ystävä lehmän kanssa, ei ainakaan niin omalaatuisen lehmän kanssa... Lehmä ja Varis dvd:t perustuvat Jujja Wieslanderin luomiin suosittuihin hahmoihin. Alkuperäiskuvituksesta vastaa, aivan kuten kirjoissakin, Sven Nordqvist (Viiru ja Pesonen, Nasse).

5. Trolls

Elokuvan pääosissa on ikuinen optimisti ja trollien iloinen peikkojohtaja Poppy (alkuperäisäänenä Anna Kendrick) sekä hänen täysi vastakohtansa murjottava Risu (alkuperäisenä äänenä Justin Timberlake). Tämä toisistaan poikkeava kaksikko lyöttäytyy yhteen, kun heidän rakas iloisuutta ja väriä pursuava Trolli-kylänsä on uhattuna. Trolleja uhkaa ilottomat ja synkät bergeniläiset, jotka uskovat, että ainoa keino onnellisuuteen on syödä Trolli. Pelastaakseen kylänsä ja trollit Poppy ja Risu tempautuvat mukaan seikkailuun, joka saa heidät näkemään maailman aivan uudella tavalla.

 

Hinta on dvd-elokuvien yhteishinta.

Myös yksitäisen elokuvan myynti on mahdollista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 5 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 € Sulkeutuu 78 vrk 5 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.