Kuvaus

Lauren Conradin "Style" -tyylikirja. Englanninkielinen. Näytä upealta ja pidä hauskaa muodin parissa.

Julkaistu: 2010 (First edition)

Sivumäärä: 230 

Kirja on käyttämätön. Täysin siisti,  ei käytön jälkiä.


Olet nähnyt Laurenin TV:ssä ja punaisilla matoilla, loikoilemassa kotona ja marssimassa muotitapaamisiin. Olet nähnyt hänen pukeutuvan rentoon päivään ystävien kanssa ja valisevan asua iltaan kaupungilla. Ja hän näyttää aina upealta! Nyt Lauren paljastaa, miten muokkaat hänen klassisen, hillityn tyylinsä itsellesi sopivaksi. Hän antaa tässä kirjassa ensimmäistä kertaa tarkkoja vinkkejä kauniin ja ainutlaatuisen lookin luomiseen - ja varmistaa, että tuot parhaat puolesi esiin joka tilanteessa menemättä vararikkoon. 

Kertomalla inspiraatiolähteensä ja paljastamalla suosikkiasunsa Lauren auttaa sinua luomaan omaleimaisen tyylin ja tunnistamaan garderobisi ehdottomat must-vaatteet. Samalla hän tarkastelee omaa kehitystään muodin parissaa - rennosta kalifornialaisesta teinistä kuvauskelpoiseksi tyyli-ikoniksi - ja näyttää, miten voit pitää hauskaa vaatteiden kanssa. 

Kauneudenhoito-ohjeiden, kampausvinkkien ja neuvojen, miten ostaa vintagea tai löytää täydellinen T-paita, myötä Lauren Conradin Style paljastaa, miten voit olla vaivattomasti tyylikäs. 

LAUREN CONRAD on MTV:n hittisarjan The Hills:n tähti. Hän aloitti uransa muotisuunnittelijana keväällä 2008 lanseeraamalla Lauren Conrad Collectionin ja laajensi vuonna 2009 seuraavaan mallistoon, LC Lauren Conradiin. Hän on esiintynyt monien muoti- ja viihdelehtien kansissa, mm. Cosmopolitanin, Glamourin, Teen Voguen ja Elle Girlin. 
Hänen romaaninsa L.A. Candy ja Sweet little lies olivat todellisia bestsellereitä. Tämä on hänen ensimmäinen tietokirjansa. Hän asuu Los Angelesissa. 
Lauren Conradilla on mahtava tyylitaju. Cosmon lukijat rakastavat hänen ajatonta Kalifornia-lookiaan. Cosmopolitan-lehti: "Kirja on täynnä upeita valokuvia ja hauskoja, flirttailevia asuja. Tämä on ehdoton tyyliopas. Laurenin opastuksella näytät upealta ja tunnet olosi mahtavaksi joka päivä". 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 64 vrk 19 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 64 vrk 19 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.