Kuvaus

Leena Hietamies (toim.): Elämän jano
ISBN: 9519304568
Kustantaja: SKSK-Kustannus Oy
Kieli: Suomi
Painovuosi: 1990
Sivumäärä: 207
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Tyydyttävä

Muuta: Kansissa kulumaa ja nuhruisuutta.

"1990-luvun toivotaan merkitsevän Suomen luterilaiselle kirkolle suuren muutosprosessin alkua. Tavoitteena on kirkko, jossa tapahtuu hengellinen uudistus ja laaja seurakuntareformi. Kirkko 2000 -prosessin lähtökohta on seurakunnan oma halu uudistukseen, uusien näkyjen, unelmien ja keinojen etsiminen. Prosessi on jo lähtenyt liikkeelle useissa kymmenissä seurakunnissa.

Tämä kirja on kannannotto uudistumisen puolesta. Tässä kirjassa välittyy viesti siitä, että ihmisillä on kirkkoaan ja seurakuntiaan koskevia odotuksia, toiveita ja unelmia. Ihmisillä on kysymyksiä elämästä, mielekkyydestä, jakamisesta, Jumalasta, rakkaudesta, vihasta ja uskosta. Ihmisillä on elämän jano. Kirkolla on halu jakaa elävää vettä. Uudistukselle on tilausta.

Uudistukselle on tukeva pohja silloin, kun ihmisten kysymykset otetaan todesta. Uudistus voi kasvaa alhaalta. Tarvitaan vain rehellistä keskustelua."

Asiasanat: Kristinusko, Uskonto, Uskomukset, Hengellisyys, Jumala, Raamattu, Jeesus Kristus, Kristillinen opetus, Rukous, Kirkko, Seurakunta, Uskonharjoitus, Hengellinen elämä, Pyhä Henki, Pelastus, Armo, Uskon käytäntö, Kirkkovuosi, Liturgia, Jumalanpalvelus, Sakramentit, Ehtoollinen, Kaste, Rippi, Rukousnauha, Hengellinen kasvu, Henkilökohtainen usko, Uskon kriisi, Hengellinen ohjaus, Hengellinen johtajuus, Uskonnolliset perinteet, Kirkkohistoria, Teologia, Dogmatiikka, Etiikka, Eksistentialismi, Kristillinen etiikka, Uskonnollinen identiteetti, Hengelliset harjoitukset, Kirkon opetus, Uskonto ja tiede, Uskonnon filosofia, Jumalan olemassaolo, Uskonnonvapaus, Ekumenia, Kirkollinen yhteys, Uskontodialogi, Evankeliumi, Kristilliset arvot, Lähimmäisenrakkaus, Kirkolliset instituutiot, Kirkon vaikutus yhteiskunnassa, Uskonto ja politiikka, Uskonnonopetus, Katekismus, Kristillinen kulttuuri, Uskonnollinen taide, Kirkkomusiikki, Lähetystyö, Uskonnollinen julistus, Evankelioiminen, Kirkon jäsenyys, Uskonnonharjoittajat, Uskontoon liittyvät rituaalit, Sielunhoito, Hengellinen hoito, Pyhiinvaellus, Rukousleirit, Hengelliset kirjat, Uskonnollinen kirjallisuus, Hengellinen musiikki, Hengelliset tapahtumat, Uskonnolliset juhlat, Uskonnolliset symbolit, Pyhät tekstit, Sielunvaellus, Paratiisi, Helvetti, Tuonpuoleinen, Henkiolento, Uskonnollinen uskomusjärjestelmä, Uskonnollinen opetus, Uskonnollinen tiede, Uskonnollinen kokemus, Uskonnollinen mystiikka, Henkinen elämä, Uskonnolliset harhat, Uskonnon väkivaltaisuus, Uskonto ja sukupuoli, Uskonto ja seksuaalisuus, Uskonto ja perhe, Uskonto ja terveys, Uskonto ja kuolema, Uskonto ja eettiset kysymykset, Uskonto ja ympäristö, Uskonto ja teknologia, Uskonnolliset vähemmistöt, Uskonto ja monikulttuurisuus, Uskonto ja identiteetti, Uskonto ja yhteisöllisyys, Uskonnon merkitys elämässä, Uskonto ja moraali, Uskonnolliset kriisit, Uskonnonopetus kouluissa, Uskonnollinen monimuotoisuus, Uskonnolliset arvot yhteiskunnassa, Uskontojen yhteiset piirteet, Uskonnon tutkimus, raamatun tulkinta, raamatuntulkinta, uusi vanha testamentti, usko, uskonto, uskonnollinen, teologia, teologi, jumala, jeesus, raamattu, kristus, kristinusko, kristillinen, pyhä, henki, hengellinen, henkinen, raamatullinen, elämäntaito, periaate, periaatteet

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 18 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 66 vrk 18 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.