Kuvaus

Arkiston ja meikkilaukun kevennys menossa, upeita LUKSUKKAITA MERKKEJÄ  myyntiin huutohintaan, osa avattu, osa uusia, Kokeile luksusmerkkien laatua, tulet rakastumaan <3 

LEIGHTON DENNY LUXUSLAKKA - LEIGHTON DENNY LUXUSLAKKA - MYYDYIN SÄVY KORALLI LOVE JUICY - UUSI JA AVAAMATON JÄTTIPULLO 12 ML - SUOMEN MYYDYIN SÄVY I LOVE JUICY <3

Palkitut kynsilakat ja kynsienhoitotuotteet! Maailmalla yksi suosituimmista kynsilakoista ja -hoitotuotteista on LD. Suomessakin bloggarit ovat jo sarjan löytäneet, ihan parhautta ja hinnatkin ovat tulleet HIEMAN alaspäin, ensimmäiset lakat maksoivat 37,95 e ja ne eivät myyneet Suomessa, koska kukaan ei sarjaa täällä tuntenut. Todella tutustumisen arvoinen!

Mitäpä tähän lisäämään. Leighton Denny on palkittu kynsilakkojen pysyvyydestä, kyllä - 10 päivää täydellisen siistit kynnet, levittyvyydestä ja upeasta kiillosta.

Sivellin levittää lakan tasaisesti ja kuivumisaika on lyhyt. Huiput pullot ja pullokoot! Herkulliset värisävyt seuraavat muotia ja hoitotuotteilla hoidat luonnonkyntesi vahvoiksi ja terveiksi. Katso myös muut sävyni LD.ltä.

Suomen suosituin sävy on I Love Juicy. Se täydellinen korallinpunainen. TÄMÄ, RAIKASTAA SEKÄ PIRISTÄÄ KOKO OLEMUKSEN <3

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 22 h 11 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 81 vrk 22 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.