Kuvaus

Täydennys / korjaus kohteen tietoihin nyt torstaina 2.5.2024:

Ostin tämän vuosia sitten Pantista ja heillä T tarkoittaa testattu eikä todistusta asiakaspalvelijan mukaan, eli heidän tuotteissa kuitti toimii tavallaan todistuksena siitä, että tuote on testattu ja on sitä mitä kuitissa lukee. Varsinaisen todistuksen saa ymmärtääkseni vain kultasepän erillismaksullisesta testauksesta.

Kuitissa lukee tämän myymäni tuotteen yksilöintitiedot, eli: Leijonariipus, ei kaiv., 2,4 T585, korkeus lenkin kanssa 25,1 mm.

Tuo 2,4 on grammaa eli paino. Lisäksi kuitissa on muita tietoja kuten huutokauppa numero sekä päivämäärä ja tuotteen artikkelinumero, joiden perusteella voit itsekin soittaa panttiin ja varmistaa kuitin tiedot. Laitan kuittikopion ostajalle mukaan, siitä on sensuroitu minun asiakasnumeroni ja tuotteen hinta sekä muut samasta huutokaupasta ostamani tuotteet

Täydennys päättyy tähän. -----

Myydään Porvoossa "osta heti" kauppatavalla hieno kultainen 585 eli 14 K eli 14 karaatin kultaa oleva Leijona riipus. Paino kuten kuvassa näkyy 2,4 grammaa, pituus lenkin kanssa noin 25 mm eli 2,5 cm, pituudesta myös oma kuva viivoitin vieressä.

Korussa ei ole leimoja eikä myöskään kaiverruksia. Olen ostanut riipuksen aikoinaan Pantista (Helsinki) joten koru on siellä tietysti testattu ja heidän ilmoituksessaan luki 585T, eli T tarkoittaa todistusta.

Väärinkäytösten ehkäisemiseksi vain postitus tai nouto etukäteismaksulla eli nouto vasta kun rahat näkyvät tililläni tai MobilePayssä. Postitus tietysti myös etukäteismaksulla posteineen, joko tilille tai MobilePayllä.

Kullan hinta tänään 3.4.2024 Tavexin sivuilla hieman vajaa 70 e per gramma (täysi kulta). Tämän korun pelkän jalometallin, eli kullan arvo sen mukaan laskettuna pitoisuuden mukaan suhteutettuna noin 100e, mutta tietysti se on pelkän materiaalin laskennallinen arvo.

Laitoin kunnoksi hyvä, korussa ei mielestäni ole moitteita. Koru on käytetty, koska käytettynä ostettu.

P.S. Katso myös muut myynnissä olevat tavarani Torista ja huudosta, säästät posteissa ja voit löytää jotain mielenkiintoista ja tarpeellista:

Paina tästä, niin näet Tori.fi myyntini...

Paina tästä, niin näet Huuto.net myyntini...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 20 h 31 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

140 € Sulkeutuu 11 vrk 20 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
1.5. klo 8:03

Moi tuleeko kullan 14k todistus mukaan.

1.5. klo 11:27

Moi, hyvä kysymys, uskoisin, että ostopaperi on tallessa todennäköisesti myös kuitti. Pitää etsiä ne esiin tänään tai huomenna. Tämä kohde menee umpeen tänä iltana, mutta uusiutuu itsestään heti, joten ota kohteen tarkka nimi / mun käyttäjätunnus talteen.