Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä

 

Lennetään! / Come fly with me (DVD) *

Pyydämme kiinnittämään istuinvyönne naurukuoppien varalta ja sulkemaan myös kännykkänne ohjelman ajaksi, sillä nyt mennään ja lujaa! Muuntautumiskykyisen Pikku-Britannia (Little Britain) -kaksikon Matt Lucasin ja David Walliamsin uusi riemukas komediasarja Lennetään! sijoittuu kansainväliselle lentokentälle. 

Dokumentaariseen tyyliin kuvatussa kuusiosaisessa sarjassa Lucas ja Walliams esiintyvät molemmat noin 25:ssä eri mies- ja naisroolissa. Tämä lentokenttä ei nuku koskaan. Mukana menossa ovat mm. Flylo-halpalentoyhtiön luikuri-omistaja, armoitettu kuumakalle Omar Baba sekä huonoa palvelua hymyn kera tarjoavat, keskenään kisaavat tyylitietoiset lähtöselvitysvirkailijat Melody ja Keeley.

Kentällä koheltavat myös elokuvaohjaajan urasta haaveileva, yhtiön arvot sisäistänyt maanläheinen kenttävirkailija Taaj, Great British Airin lipevä VIP-koordinaattori Moses, snobbaileva bisnesluokan lentoemäntä Penny sekä aina liian aikaisin sulkeva pitkäaikainen kahvilanhoitaja, länsi-intialainen Precious Little. Kentän vakiokasvoja ovat lisäksi Simon ja varsin mustasukkainen Jackie, Englannin ensimmäinen aina yhdessä lentävä pilotti-aviopari.

Sarjassa vilahtaa myös tunnettuja julkkiksia cameo-rooleissa, mm. David Schwimmer, Germaine Greer ja Geri Halliwell. Sarjan avausjakso keräsi joulupäivänä 2010 BBC1:lle 12,3 miljoonaa katsojaa, mikä teki siitä Britannian vuoden katsotuimman komedian.

Valmistusvuosi: 2010

Kesto: noin 3 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 20 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49,90 € Sulkeutuu 8 vrk 20 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.