Tuote on myyty käyttäjälle tkrakas hintaan 55 €

Kuvaus

Myydään itselle tarpeettomana kuvien mukaisessa kunnossa oleva 12,1" läppäri vuodelta 2010. Ei tällä juuri mitään pelata (Crysis unohtui testata), mutta johonkin tylsään hyötykäyttöön tämä on yhä oikein soiva peli, kunhan ei yritä mopolla moottoritielle. Kuvista on parempilaatuiset versiot ja niitä on myös jokunen lisää Google Drivessani: linkki.

Konetta ajamassa on i5-520M-prosessori ja siinä on 8 gigatavua DDR3-muistia. Näytön resoluutio on 1280 x 800 ja sen valovoima on tämän Notebookcheckin arvostelun mukaan kohtalaisen vaatimaton n. 200 cd/m^2, eikä se myöskään ole A-luokkaa väritoistossa, eli mitään kuvankäsittely- tai ulkohommia tällä en lähtisi tekemään. Näppäimistö sentään on subjektiivisesti arvioiden kirjoitustuntumaltaan erittäin hyvä etenkin uudempiin tunnottomiin läppärinäppiksiin verrattuna. Liitännöistä löytyy kyljistä 3 USB-A-porttia, kuuloke- ja mikrofoniliitännät, VGA-ulostulo, ethernet-portti ja etureunaan piilotettu SD-kortin lukija. Koneen kylkeen on upotettu myös Smart Card -lukija, jonka toimivuudesta en osaa sanoa yhtään mitään. Akku ei ilmeisesti ole alkuperäinen, vaan joku myöhemmin hommattu tehoakku, päätellen sen suuresta koosta. Se pitää varausta aika hyvin, touhusin koneen kanssa liki tunnin pelkällä akulla, eikä varaus sinä aikana tippunut mittarin mukaan alle 60%.

Testasin koneesta toimiviksi näppäimistön, hiirtä tuuraavan punaisen tapin + nappulat, sekä kaikki yllä luettelemani liitännät (pl. se Smart Card -lukija). Koneen mukana ei tule kiintolevyä, mutta siihen sopii 2,5" SATA-liitäntäiset kiintolevyt. Kiintolevykelkka (ei kuvissa) ei ehkä ole alkuperäinen, sillä se on jokseenkin rimpulan oloinen, mutta ajaa se asiansa. Mukaan tulee myös toimiva tarvikelaturi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
55 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 20:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.